Wpis z mikrobloga

Nawet w szpitalu powiatowym jest juz horda studentow i do niczego nie da sie dopchac, zeby czegos sie nauczyc. Dziekuje wam bardzo za r--------e mojej edukacji poprzez dowalenie liczby studentow znaczaco ponad mozliwosci przerobowe szpitali. Moje ksztalcenie jest fikcyjne i istnieje tylko na papierze. Nie zycze nikomu zeby trafil do mnie jako pacjent. A wszystko wasza wina bo sobie uroiliscie jakies limity i kasty. To bedziecie teraz miec kaste lekarzy co nic nie potrafia i partaczy z pakistanu z lewym dyplomem. Polska wstaje z kolan, ktory to juz raz xd

#medycyna #lekarski #lekarz #zalesie #polska #zdrowie
#studia #studbaza #praca #pracbaza #programista15k #lekarz7k
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bipolar-: w rejonowej przychodni bedziesz wypisywał jakieś witaminki na przeziebienie i co tam bedą pacjentki chciały a powazniejsze przypadki i tak odeślesz do specjalisty
  • Odpowiedz
@Bipolar-: betalekarzyk jest zły, że nie będzie miał złotych drzwi i Porsche w garażu tylko skończy jak biedak z 20k brutto i Skodą Octavią

nie martw się, i tak statystycznie będziesz żył lepiej niż inni, naucz się badać ciśnienie krwii, nazw 3-4 antybiotyków, nazw handlowych paracetamolu i gratulacje, lekarz pierwszego kontaktu jakich wielu
  • Odpowiedz