2-aminopirydyna 2-aminopirydyna przedwczoraj, 15:29:59 6 + https://www.radiowroclaw.pl/articles/view/150033/To-on-moze-miec-zwiazek-z-brutalnym-atakiem-na-mezczyzne-ktory-odmowil-papierosa-grupce-osob-Rozpoznajesz-goTeraz to robią taki fikoł jak: "Policjanci poszukują mężczyzny. Może mówić ze wschodnim akcentem" żeby tylko nie napisać, że to o ukra chodzi#wroclaw
Megidox Megidox przedwczoraj, 15:43:14 via Wykop 16 + @2-aminopirydyna: równie dobrze może być Gruzin nie tylko Urk
2-aminopirydyna 2-aminopirydyna przedwczoraj, 15:47:00 via Wykop 0 + @Megidox: możliwe, ale biorąc pod uwagę, że tutaj wszędzie słyszysz do cholery ukraiński to prawdopodobieństwo mówi, że to raczej ukry@Rad-X ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Megidox Megidox przedwczoraj, 15:50:31 via Wykop 0 + @2-aminopirydyna: ostatnio na bodaj Niepolda to właśnie bracia Gruzini dojechali jakiegoś małolata <nie chce mi się linku szukać, sorry>
bonekropik bonekropik przedwczoraj, 15:55:45 via Wykop 2 + @2-aminopirydyna: Jak wschodni akcent to może z podlasia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2-aminopirydyna 2-aminopirydyna przedwczoraj, 16:03:56 via Wykop 2 + @Megidox: możliwe, co nie zmienia tego, że w weekend jak pójdziesz nad Odrę to wszędzie ukraiński słyszysz - niech już wyjeżdżają na ten zachód
klawiszs klawiszs przedwczoraj, 16:22:50 via Wykop 0 + jak pójdziesz nad Odrę to wszędzie ukraiński słyszysz - niech już wyjeżdżają na ten zachód@2-aminopirydyna: a ty kiedy wyjedziesz? Bo też czekamy.
pasta_alla_carbonara pasta_alla_carbonara przedwczoraj, 16:23:51 via Wykop 2 + @2-aminopirydyna: o to tak jak polakow w tesco w weekend w uk
2-aminopirydyna 2-aminopirydyna przedwczoraj, 16:35:56 via Wykop 2 + @klawiszs: o, czekałem na ukrofila XD, won na czarno
Viking- Viking- przedwczoraj, 16:53:19 via Android 4 + @Rad-X No moja rodzina spod Biłgoraju zaciąga tax, że znam przynajmniej troje Ukraińców co mówią bardziej po polsku niż rodzina (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Teraz to robią taki fikoł jak: "Policjanci poszukują mężczyzny. Może mówić ze wschodnim akcentem" żeby tylko nie napisać, że to o ukra chodzi
#wroclaw
@Rad-X ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@2-aminopirydyna: a ty kiedy wyjedziesz? Bo też czekamy.