Aktywne Wpisy
Trao +273
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz
pepepanpatryk +83
Dziękuję Pan Unia Europejska za zarżnięcie europejskiego przemysłu tylko po to, żebym i tak kupił made in china, bo w EU tych produktów nikt nie produkuje, ale przynajmniej kupię z marżą 150% od importera, to na pewno rozwinie ponownie przemysł, na pewno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
źródło: image
Pobierz

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chłop w ten sposób przyznał się do oszustwa na ogromną skalę. Jak za to nie będzie wyroku więzienia i przede wszystkim odebrania prawa wykonywania zawodu, to możecie zaorać to państwo.
#lekarz #lekarz100k #medycyna #lekarski #afera #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Co za amator. Po 1 się nie przyznaje, po drugie krzyczy że to atak przeciwników politycznych a po trzecie jeszcze zakłada zbiórkę i dodatkowo na tym zarabia.
Balonowy na takich patrzy z pogardą
@GaldCC: Skończyło się śledztwo prokuratury, teraz sąd. Pierwsza rozprawa była 13 listopada 2025, 7 miesięcy temu. Ma zarzuty nielegalnego posiadania broni i nieumyślne spowodowanie niebezpieczeństwa.
Grozi mu od pół roku do 8 lat
Gdzie ty taki wielki pług znajdziesz
@nowszyja:
Nic mu nie grozi, swoim nie zrobią krzywdy a jeszcze zrobi na tym biznes.
@nowszyja: jak nikogo nie zabił to nie powinno się zabierać takiego prawa. Tylko powinni mu zrobić zweryfikowanie bilokacji
@Radus: chlopie, on jest łysy
@Bogactwo_czesc_glowna: do tego nas przyzwycAiły całkiem skuteczne metody osób zamieszanych w afery które wypływały przez ostatnią dekadę. Ja jednak mam nadzieję że działania zmniejszające szkody pokrzywdzonego będą popularniejsze
Nie trzyma chłop ciśnienia, źle się to dla niego skończy.
z fartem
Was pisorów to nic nie zadowoli. Najlepiej jakby uciekła do USA jak Ziobro, albo jak Witek, Kilka milinów strat a ta za karę została marszałkiem sejmu.