Aktywne Wpisy

telemach20 +127
Ratto +212
Ale że jak, męskiej atencji nie będzie na całe życie? Witajcie w świecie 99% mężczyzn.
#heheszki #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
#heheszki #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek

źródło: Firefox_Screenshot_2025-06-04T06-47-42.565Z
Pobierz
Dlaczego kobiety na pierwszych randkach pytają o przeszłość miłosną? Co to ma niby wnosić do rozmowy? Przecież liczy się to co tu i teraz oraz w przyszłości. Ja nigdy nie pytam kobiety o jej byłych partnerów, nie interesuje mnie to. NIe potrzebuję tej informacji, aby ocenić czy dana osoba nadaje się do poważnej relacji. Sam to ocenię spędzając z nią czas przez najbliższe tygodnie czy miesiące. Każdy nowy związek to nowy początek oraz nowa rzeczywistość, bo człowiek zachowuje się inaczej w zależności z kim ma do czynienia po drugiej stronie.
Moim zdaniem zadawanie takiego pytania jest niedojrzałe i jest może nie red, ale yellow flagą.
Co polecacie odpowiadać kobiecie kiedy pyta o przeszłość miłosną? Mogę odpowiadać krótko "mnie nie interesuje twoja przeszłość, więc nie widzę powodu, aby opowiadać o mojej przeszłości", ale to może być odebrane szorstko i zbyt stanowczo. Jak dobrze wybrnąć z takiego pytania?
#zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #rozowepaski #tinder #s--s
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: bo jesteśmy wścibskie, duh. Urodziłeś się wczoraj?
Jeśli wstydzisz się bo nie byłeś nigdy w związku albo nie uprawiałeś seksu, to zawsze możesz skłamać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@eeyore1: a co jesli nie miala przeszlosci zwiazkowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim wtedy od razu
@mirko_anonim Też chciałbym znać te parametry na temat różowej - latawica od razu do śmietnika, chciałbym różową która s--s uprawia tylko w stałych relacjach partnerskich a nie
Nie jestem kobietą, ale dla mnie ilość relacji romantycznych i erotycznych u potencjalnej partnerki to sprawa wręcz krytyczna i wolę wiedzieć takie rzeczy na początku żeby nie tracić czasu i jeśli się zaangażuję to nie łudzić się, że może tym razem się uda. Nie uda się.
To chyba
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Bo się liczy, ale tylko w kontekście kobiet przeszłości.
A powinieneś, bo im mniejsza liczba tym lepiej dla związku.
Albo to laska, która będzie zazdrosna o wszystko, albo kobieta, która wie czego szuka.
Osobiście jakbym szukała faceta w wieku 30 lat to chciałabym wybadać:
- z jakiej rodziny jest i jakie relacje miał z rodzicami
- czy był w jakimkolwiek długim związku