Wpis z mikrobloga

Pluję z całego serca na h----d

Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.

Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Wrrronika - Pluję z całego serca na h----d

Reklamy totolotka powinny być zakazane
Sz...

źródło: 1000060386

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wrrronika akurat tutaj po dalo calkowicie d--y zamykajac caly piekny rynek bukmacherki pod plaszczykiem walki z uzaleznieniami. Z 40 kont mi poszlo... a teraz widac o co chodzilo.. buki dzialaja, lotto dziala, wszystko na frajerskich zasadach
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Na pewno muszą się zaostrzyć przepisy dot. hazardu. To absurd gdyby firmy alkoholowe tak jak bukmacherskie robiły apki z powiadomieniami - hej, dawno cię nie było, masz zniżkę 50% na pierwszego i drugiego drinka. Zadbamy o twoje uzależnienie.
  • Odpowiedz
@Wrrronika gra w totka ma to do siebie, że nie liczy się wygrana ale poprawienie samopoczucia przez możliwość wygranej. Masz ten 1-2 dni nadzieji i wmawiasz sobie, że tym razem to twoje życie się odmieni. Czytalem kiedyś o tym
  • Odpowiedz
życie bez nadziei to koszmar ¯(ツ)

@Hrjk: zamiast nadziei, lepiej wyznaczać sobie cele - powolne zbliżanie się do nich daje o wiele więcej satysfakcji z życia niż chwilowy zastrzyd dopaminy spowodowany niepewnością drapania zdrapki
  • Odpowiedz
  • 17
@Wrrronika pewien afrykanin kiedyś powiedział do kamery corruption is bad Only when i am not involved. A to można powiedzieć że h----d jest okej pod warunkiem że to państwo zarabia( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
P---r zakazany bo zło i h----d

@dbcoop: Gdy miałem trzynaście lat, to z kolegą grałem w pokera o strączki groszku – bez taktyki, blefowania, zwiększania puli; ot, kto dostał lepszą kartę, ten wygrywał groszki. Ustawodawca jest na podobnym poziomie.
kamil_maciorowski - >P---r zakazany bo zło i h----d

@dbcoop: Gdy miałem trzynaście l...
  • Odpowiedz