Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

W 6 lat zarobiłem na mieszkanie do lekkiego remontu, jego remont, nowy samochód z salonu, ukończenie studiów zaocznych, rozwinięcie małej działalności, oraz małą działkę. I fajnie.
Ale nigdy więcej nie wracam na tiry, chociaż mam prawko na nie ważne jeszcze 3 lata.
Pamiętam, że często było tak, że byłem w stanie zaparkować w miejscu z dostępnym prysznicem może 2x tygodniowo. A w resztę dni parkowanie na koniec gdzie popadnie, byle bezpiecznie, i mogłem zapomnieć o prysznicu. A na następny dzień też nie brałem go, bo trzeba było gonić z dostawą, i co najwyżej przemycie się pod pachami, i stóp, z baniaka (ale tylko w lato).
Moje życie osobiste też kulało. Zwykle tylko jedna kobieta na celowniku, i najczęściej jej pretensje, że nie jestem zbyt dostępny. A potem moje nadrabianie i skakanie wobec królewny.
I tak to się toczyło. Ostatni rok łączyłem jeżdżenie z tirami z rozwijaniem działalności IT na boku.
A teraz?
Mam prężną jednoosobową działalność IT. Poklikam sobie w kąkuter 10 - kilkanaście godzin tygodniowo. A pasję do jeżdżenia za namową psychologa realizuję sobie z 10 - kilkanaście godzin tygodniowo jako taksówkarz.
I co? I hajsu mi wcale nie ubyło (dzięki IT), a także robię to co lubię (dzięki taxi). A dodatkowo trafiają się różne ciekawe fuchy, i można powiedzieć, że sos dziś dosłownie leży na ulicach i wystarczy się schylić, i widzę o wiele większy potencjał dla siebie na kolejne 2-3 lata, niż jakbym miał kiedyś dokoptować drugiego tira i kolejnych 2 kierowców.
Jednocześnie czuję, że odżyłem. Regularny sen, regularne odżywianie się, regularne ćwiczenia, regularne zadbanie o higienę, itd.
Także życie osobiste zyskało na kolorach. Spotykam się na bieżąco z 2-3 prospektami, i to one zabiegają o mnie, tak jak nigdy żadna nie zabiegała przez te 6 lat. A jak jakaś zmniejsza zaangażowanie, albo zaczyna gwiazdorzyć, to się nie przejmuję i nie skaczę nad nią za bardzo, tylko daję bardziej szansę innemu prospektowi.
Także fajnie, że w parę lat udało mi się odłożyć na coś, a także prowadzenie ciężarówki, to było ciekawe doświadczenie, ale nigdy więcej nie wracam na tiry.
#zycietruckera #bekaztransa #ciezarowki #transport #programista15k #taxi #praca #pracbaza #firma #zarobki #wygryw #zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill
źródło: pobrane
Pobierz@wezsepigulke: wrócił :)
Czytanie jego postów to moje guilty pleasure.
źródło: kat
Pobierz@AdamF_OG: Z takim podejściem to powodzenia za 2 lata, jak to co klikasz obecnie zrobi się już passe i będzie trzeba umić już nowe frameworki i języki. Klasyczny błąd przeżywalności w IT
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
Pobierz@AdamF_OG: Ojj, widać że początkujący :D
No chyba że ta nisza to instalowanie Windowsów w urzędach miasta... to wtedy się zgodzę
Jeszcze dodam, że w najbliższym czasie żadni stażyści mnie