Wpis z mikrobloga

Po 14 latach razem, przed chwilą odszedł mój kot :( widząc jak się męczy, postanowiłem jechać z nią do weta, żeby skrócić jej cierpienie. Odeszła w trakcie jazdy. Nie mam pojęcia co jutro rano powiem córce, jak zapyta gdzie Atena #gorzkiezale #koty
Saper86 - Po 14 latach razem, przed chwilą odszedł mój kot :( widząc jak się męczy, p...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie mam pojęcia co jutro rano powiem córce, jak zapyta gdzie Atena

@Saper86: za tęczowym mostem, hasa z innymi kotkami.

Nie wiem ile lat ma córka, i względem tego trzeba dostosować rozmowę ale na pewno porozmawiać szczerze a nie mówić że uciekła lub zniknęła.

Współczuje straty zwierzaka. Nie każdy to zrozumie. Wyglądała na fajną i zadbaną kicie. Na pewno miała u was dobre życie.
  • Odpowiedz
@Saper86 u nas odeszła jedna z kić - półtora roku temu. Najmłodszy syn miał wtedy niecałe trzy lata. Ostatnio przy jakiejś rozmowie ktoś go zapytał o koty, a ten powiedział "mamy dwa, Frysię i Misię, ale Misia jest u kocich aniołków i przychodzi do mnie we snach". Jakoś to po prostu zaakceptował. Oby i u Ciebie było podobnie.

Trzymaj się, i przygarnij nowego kitku by zaznał szczęścia w kochającej rodzinie.
  • Odpowiedz
@Saper86 o rany. Najszczersze wyrazy współczucia. Widać po pyszczuniu, że Atenka była słodziakiem. Trzymaj się Mirku, też jestem świeżo po stracie kota i to jest naprawdę dużo ciężkich emocji do ogarnięcia.
  • Odpowiedz
Nie mam pojęcia co jutro rano powiem córce, jak zapyta gdzie Atena

@Saper86: bez przesady, gwarantuję ci, że łyknie to dużo lepiej od ciebie (o ile sprzedasz jej prawdę a nie jakieś p--------y o hoteliku dla zwierzątek)
  • Odpowiedz