Wpis z mikrobloga

Po 14 latach razem, przed chwilą odszedł mój kot :( widząc jak się męczy, postanowiłem jechać z nią do weta, żeby skrócić jej cierpienie. Odeszła w trakcie jazdy. Nie mam pojęcia co jutro rano powiem córce, jak zapyta gdzie Atena #gorzkiezale #koty
Saper86 - Po 14 latach razem, przed chwilą odszedł mój kot :( widząc jak się męczy, p...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Saper86 i jak tam Mirku, rozmawiałeś z córką? Rozważacie kolejnego kitka? U nas po odejściu kota tydzień temu zostały 2 na stanie i jest to na pewno jakaś ulga, nie jest tak pusto i smutno. Trzymaj się
  • Odpowiedz
  • 2
@kujukuju tak, córa niespełna 3lata. Z mojej strony poszła próba wyjaśnienia, że kotek nie będzie już mieszkał z nami, bo odszedł do innych kotków i patrzy z nieba… popłakałem się jak bóbr, a ona chyba niewiele z tego zrozumiała. Dziś rano pojechałem zakopać kota, ma przynajmniej ładne otoczenie. W mieszkaniu wszystko mi się z nią kojarzy, była właściwie bardziej moim kotem. To był ten typ, który jak leżało się na plecach
  • Odpowiedz
@Saper86 rozumiem ten ból, bardzo współczuję. Nasz kot też był bardzo zżyty z nami, grzebanie go tydzień temu mnie totalnie zmiotło z planszy. Nasze zwierzaki żyją o wiele za krótko.
  • Odpowiedz