@nonOfUsAreFree w poprzedniej pracy mi powiedzieli że już pracuje zdalnie bo firma jest z Francji a my jesteśmy w Polsce. Więc jak zapytałem się czy mogę pracować z domu (jeden dzień potrzebowałem) to mi powiedzieli że nie mogę pracować zdalnie-zdalnie
@nonOfUsAreFree: Ja tak pracowałem ze 2-3 lata xD Przychodź do biura po to, by logować się na zdalne VMki klienta w innym kraju i współpracować z jego ludźmi. Dopiero covid uratował sprawę, i nagle każdy mógł pracować 100% zdalnie, a nawet laptopy firmowe się znalazły ( ͡°͜ʖ͡°)
@nonOfUsAreFree ta patologia z dodawaniem miejsca zamieszkania dla potencjalnego pracodawcy powinna być zdelegalizowana.
Po co jakiejś HRce wiedzieć gdzie mieszkam? To już status zamożności po mieszkaniu będą sprawdzać? Kolejne wyciąganie danych przez korpo i ofert widmo, gardzę
Ok, rozumiem jak już zostanę zatrudniony, ale po co im to przy logowaniu, jak ja nawet nie wiem czy chce u nich pracować.
@nonOfUsAreFree: trochę nie chce mi się w to wierzyć że to na poważnie. Po pandemii przez 3 lata powszechnie przyjęło się co znaczy "remote", więc trudno tu udawać głupka
@nonOfUsAreFree: I jeszcze "chyba pan coś źle zrozumiał" jak tępa dzida z hru nie potrafi logicznie pomyśleć co znaczy 100% REMOTE bo przecież to jest wiadome, że to 100% remote to zdalna ale z biura xD
źródło: IMG_2520
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Japa tam Anetko
Po co jakiejś HRce wiedzieć gdzie mieszkam? To już status zamożności po mieszkaniu będą sprawdzać? Kolejne wyciąganie danych przez korpo i ofert widmo, gardzę
Ok, rozumiem jak już zostanę zatrudniony, ale po co im to przy logowaniu, jak ja nawet nie wiem czy chce u nich pracować.
@Sangreal na rowerze samochodem
Komentarz usunięty przez moderatora
@conamirko: Nie tylko tego nie potrafisz zrozumieć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 2025-03-25 12 33 28
Pobierz