Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Sprzątam - myję łazienki, gary te co do zmywarki nie wejdą, zlew, kuwety, czyszczę roombę.
I co?
I i tak mnie wyzywa. Bo robię głupoty i jestem durny i nie umiem prowadzić domu. Czyt. - nie czytam jej w myślach.
Mam zakaz puszczania prania, bo rzekomo robię to źle. Nie dbam o stan podłóg (ona se mopa parowego kupiła, to niech lata nie?), jestem "niehigieniczny". Generalnie od czasu dziecka ma fiźla na czystość.
Afery o to są tak grube, że się we łbie nie mieści. I z jej strony tak totalnie, totalnie serio.
I wyobrażam sobie zeznania na sprawie rozwodowej:
- źle puszczał pralkę
- źle mył podłogę
- pozwolił dziecku dotykać podeszw butów
- upuścił talerz raz na pól roku
- pozwolił dziecku grzebac łyżką w słoiku i caly niedojedzony słoik byl do wywalenia
A ja mam nagrania z kamery domowej, jak wybucha z powodu paproszka i mnie od idiotów wyzywa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@Linnior88: a czy znasz znaczenie pojęcia "singiel"? Jestem pasożytem bo żyję sobie sam i uważam że pracowanie i dbanie o swój kąt i żołądek to nic trudnego i nadzwyczajnego? A ja ciebie uważam za inteligentą inaczej
to co piszesz, bez urazy, to jest tylko jeden z tych wyidealizowanych punktów widzenia
@Linnior88: polecam się, bo w zasadzie wieczny kawaler, więc wykonuję wszystkie obowiązki domowe. Jest tylko jeden problem, dobrze żyje mi się samemu i nie wiem właśnie, po co mi byłaby teraz różowa na stałe. Lepsze wrogiem dobrego, żyję po swojemu i nawet dziwnie bym się czuł, gdyby teraz jakaś różowa mieszkała w moim
@alfka: coś w tym jest. Mówiła mi o tym kiedyś znajoma, że tak naprawdę nie ma wtedy do kogo się odezwać i normalnie pogadać, bo jednak z
Komentarz usunięty przez moderatora
Większość ludzi lgnie do chatakternych ludzi, a nie miętusów, którzy przyjmują wszystko ze spuszczoną głową
@mirko_anonim: możesz użyć starych, sprawdzonych metod.