Aktywne Wpisy

ibleedforyou +298
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +200
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Sprzątam - myję łazienki, gary te co do zmywarki nie wejdą, zlew, kuwety, czyszczę roombę.
I co?
I i tak mnie wyzywa. Bo robię głupoty i jestem durny i nie umiem prowadzić domu. Czyt. - nie czytam jej w myślach.
Mam zakaz puszczania prania, bo rzekomo robię to źle. Nie dbam o stan podłóg (ona se mopa parowego kupiła, to niech lata nie?), jestem "niehigieniczny". Generalnie od czasu dziecka ma fiźla na czystość.
Afery o to są tak grube, że się we łbie nie mieści. I z jej strony tak totalnie, totalnie serio.
I wyobrażam sobie zeznania na sprawie rozwodowej:
- źle puszczał pralkę
- źle mył podłogę
- pozwolił dziecku dotykać podeszw butów
- upuścił talerz raz na pól roku
- pozwolił dziecku grzebac łyżką w słoiku i caly niedojedzony słoik byl do wywalenia
A ja mam nagrania z kamery domowej, jak wybucha z powodu paproszka i mnie od idiotów wyzywa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Wścieka się bo ma za dobrze , ciekawe co by powiedziała jakby miała takiego nieroba jak wiekszosc kobiet które z pracy zawodowej idą jeszcze szorować dom i gotować , możesz jej powiedzieć że kolezanka z wykopu mówi że cię wcale nie docenia i nie jedna by wzięła z pocałowaniem ręki , może nią
Komentarz usunięty przez autora
Miłość miłością ale jednak pewne rzeczy lepiej ustalić z góry żeby właśnie nie było ciosania kołków na głowie
Umiesz zrobić dziecko, naucz się rozmawiać i mówić o tym co boli. To nie jest jednorazowa rozmowa ale ciągła dyskusja o tym co można zrobić lepiej.
Niech idzie do roboty chociaż na pół etatu to nie będzie miała aż tyle czasu na przejmowanie się sprzątaniem.
@Linnior88: a to coś nadzwyczajnego? Pozdrawiam wszystkich singli XD
Jeśli jesteście parą i płacicie równo rachunki to facet też ma ręce żeby coś zrobić , chyba że szukasz
I wtedy wjeżdżają pały skuwaja go i rozwód z jego winy z najlepsze rady od głupich ludzi tylko na wykopie
Przepis jak skończyć z niebieską kartą
źródło: 1601325145_uobgmp
Pobierz