Aktywne Wpisy

raven4444 +63
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +240
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

- @006mika
- @123_
- @22sierpnia2023
- @Afrobiker
- @AgentGRU
- @Amatorro
- @aaqua
- @andrej2
- @Ashkael
- @Boncz3k
- @Chcialbym_byc_kaczka
- @chico_lachowski
- @cutecatboy
- @DEX666
- @Diamond-kun
- @DigitalStarGirl
- @duszan_z_kapitana_d--y
- @emerytowany_emeryt
- @entgegen
- @gnt_1
- @grzib_z_fugi
- @Haszem
- @henen
- @hora_curka
- @Influ3nD
- @JanOski
- @joekey
- @Kamilos01
- @Kapppa111
- @kochamajfony
- @LM317K
- @mackbig
- @Malpigaj
- @mam_dosc
- @manlet185cm
- @marko2
- @Markowowski
- @maz00rskie_mleko
- @mecenassrenas
- @Messix
- @Neofuranina
- @NieDzwieczny
- @paciu47
- @parposz
- @podrywacz1
- @Polnischefuhrer
- @Prokurator_powiatowy
- @prostymirek
- @PSY_DELIC
- @remlezar
źródło: Lista Sebastiana
Pobierz- @ShineLow
- @ShiroUmizake
- @sprawiedliwosc__enjoyer
źródło: List Schindlera
Pobierz@LM317K: a za co ten kolega?
Przecież @sprawiedliwosc__enjoyer ani jednego wpisu na wykopie w życiu nie dodał.
czuję taką dume za to wyróżnienie aż łzy mam w oczach
źródło: image
Pobierz@michalczysko
źródło: IMG_7258
Pobierzźródło: 174222573725627632155634107111
PobierzWspółczuje tym którzy trafią do niekreujących, będą kupować od nas wartość za paczkę fajek, bancwoły, bambusy :V