Wpis z mikrobloga

@Arbuzlele: jak publicznie powie się, że podobają mi się laski ubrane na czerwono i jedna z nich zaczyna codziennie przychodzisz do szkoły na czerwono a na moje słowa ,,o cześć, nie zauważyłem Cię,, odpowiada ,,ty mnie nigdy nie zauważasz,, to coś znaczy? Bo chyba coś mi się skleiło po zakończeniu liceum gdy dostałem od niej totalnie niespodziewany cios w brzuch po pocałunku z inną laską na imprezce.
  • Odpowiedz
@plasq: mialem podobnie, jezdzilem na ostatnim roku studiow do takiej typiary z liceum plastycznego, to byla kuzynka przyjaciolki z technikium. Laska 4 lata mlodsza bo tam mature pisza rok pozniej. Po 5-6 lekacjach stwierdzilem ze p------e do niej jezdzic bo ona ona wszystko umie, a w tym czasie moge robic co innego. Przyjaciolka dopiero po 2 latach powiedziala mi o co tam chodzilo xD
  • Odpowiedz
@Arbuzlele: kiedyś z koleżanką poszedłem na wagary, siedzimy na ławce a ona się mnie pyta czy całowałem się po studencku. Ja sie pytam jak to jest po studencku na co ona odpowiada że jedna osoba się zaciąga dymem papierosowym, całuję drugą osobę i wdmuchuje dym tej drugiej osobie. Ja jej powiedziałem że to p------e i nie skumałem że na mnie leciała... papaj_macha.jpg
  • Odpowiedz
  • 17
@Arbuzlele przyjaźniłem się z jedną laska, zapraszała mnie do siebie na mieszkanie pod pretekstem zrobienia jej czegoś na komputerze czy konfiguracji konsoli brata (ps3) raz odpaliła że niedługo pojadą jej rodzice i będę mógł zostać na noc. A że byłem wtedy zapalomym trophy hunterem powiedziałem, że dzięki, ale mam ustawkę w grze i mi zależy 😆 jeszcze ponawiała zaproszenie drugi raz, ale wolałem n---------ć na konsoli
  • Odpowiedz
@Arbuzlele: ja z takich przypałów to jak koleżanka na ognisku w lesie spytała czy pójdziemy (nalegała żeby iść we dwójkę ) szukać do lasu kamieni żeby zrobić krąg na ognisko po kilku minutach poszukiwań mówię do niej wiesz co to durne skąd kamienie w lesie i wróciłem xd
  • Odpowiedz
Też kiedyś koleżanka że studiów zaproponowała mi abym wpadł do niej się pouczyć.
Serio uczyliśmy się. Przeze mnie. ()
  • Odpowiedz
Widzę, że Panowie nie ogarniają nadal, więc podaję odpowiedź... Naturalne też są w pełni sprawne, zadbane, świeże i smaczne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mem niżej niezwiązany.
Bunch - Widzę, że Panowie nie ogarniają nadal, więc podaję odpowiedź... Naturalne też...

źródło: Screenshot_12

Pobierz
  • Odpowiedz
@Arbuzlele: Mialem podobna akcje. Dopiero pod koniec liceum, na poczatku studiow zaczalem dbac o wyglad i chodzic na silke. Long story short na poczatku studiow poszedlem zrobic zakupy w lato do galerii i tam, w sklepie odziezowym popularnej marki dla mlodziezy wydarzyla sie opisywana akcja. Podeszla do mnie troche starsza dziewczyna, atrakcyjna i zapytala ze chce kupic bratu t-shirt ktory wlasnie ogladam i czy moge go dla niej przymierzyc zeby
  • Odpowiedz
@Arbuzlele j-----m na fajne zdjęcia przejdziemy się, wpadniesz do mnie? Wpadniesz do mnie pograć we króla lwaa, ogarniesz mi kompa, nie ma moich rodziców zslerwik że mnie ubrania nawet na naukę trygonimetryk, fakt parę za latałem że mnie co prycha lala z Olkusza na hotel. Brała ale ja hory byłem a on na w domu ehh to się wspomina.
  • Odpowiedz
  • 4
@Arbuzlele ta cala sekcja tutaj to klasyk mlodzienczych lat, ciesze sie ze nie bylem w tej wtopie sam... gorzej tylko ze jak wspominam to tych akcji mialem z tuzin chyba z roznymi laskami...
Teraz człowiek sobie pluje w brodę tylko jaki to byl naiwny
  • Odpowiedz
Jak miałem 17-18 lat i się spotykałem że swoją pierwszą poważną sympatią, to zaprosiła mnie do siebie, bo jej rodziców nie było w domu, ale ja już byłem umówiony z kumplami na Fifę i nie poszedłem XDDD

@Kopyto96: Mój brat się tak kiedyś umówił na randkę i nie przyszedł, bo zapomniał xD Rundka w CSa mu się przedłużyła xD
  • Odpowiedz
@wojciech_s: jprdl aż mnie skręca jak koleżanka na studiach zaprosiła mnie na kawę do akademika, a ja stwierdziłem że nie lubię kawy. Doszło do mnie po latach.
  • Odpowiedz