Wpis z mikrobloga

@Arbuzlele: do mnie koleżanka z podwórka się przytulała nieśmiało a ja w końcu zapytałem po co to robi czy jej zimno. I przestała. Parę lat później w liceum inna na pierwszym spotkaniu zapytała czy umiem się całować. Też odwaliłem coś, że nigdy więcej nie zapytała. A potem było długo, długo nic.
  • Odpowiedz
  • 231
@Arbuzlele ah shit...

Z ex-przyjaciolka mieszkałem pokój w pokój na akademiku. Opiekowała się mną jak podupadłej na zdrowiu, w walentynki na obiad mnie wzięła... Do pracy jeździła zemną w wolne (wstawała o 3-4 mimo że lubiła pospać). Minely 3lata odkąd się związała z takim spoko ziomkiem a ja sobie uświadomiłem pewne kwestie tydzień temu xd
  • Odpowiedz
  • 134
@Arbuzlele moja kumpela (i jednocześnie najlepsza koleżanka laski, z którą dopiero co się rozstałem) miała wtedy bodajże 16 lat, typowa płodna Julka - zajebista d--a, mega duże c---i jak na jej wiek.. i domek letni w bardzo popularnej wakacyjnej miejscówce nad jeziorem w Wielkopolsce. Ja wtedy chyba 19 albo 20 lat miałem więc jeszcze nie byłem bardzo doświadczony w sprawach damsko-męskich i nie wyłapywałem niektórych sygnałów.. No i napisała do mnie,
  • Odpowiedz
  • 204
@Arbuzlele mnie kiedyś poprosiła koleżanka o korki z matmy. Przyszedłem, zacząłem jej tłumaczyć, wszystko umiała, więc stwierdziłem, że nic tu po mnie i mam za niedługo bus na wieś. Bardzo próbowała mnie zatrzymać, ale żadna lampka w moim mózgu się nie zapaliła xD
  • Odpowiedz