Wpis z mikrobloga

Każdy rozsądny człowiek wie że trump to łgarz i co mówi nie ma żadnego znaczenia, bo jutro sprzeda cię za paczkę fajek.

@PiS_on_Poland: Czekałem na ten komentarz :D Jak Trump mówi, że EU ma radzić sobie sama to jest pisk i piana na ustach, jak mówi, że Polskę trzeba chwalić to jest to samo xD Niektórym grupom nie dogodzisz xD
  • Odpowiedz
@Nic_tu_po_mnie ale to nie jest kwestia dogadania czy nie. Trump jest nieprzewidywalny i jego słowa nic nie znaczą. Nazwał Zalenskiego dyktatorem żeby chwilę później stwierdzić, że nie wierzy, że to powiedział. Serio uważasz, że można traktować słowa takiego człowieka poważnie?
  • Odpowiedz
@Nic_tu_po_mnie:

Czekałem na ten komentarz :D Jak Trump mówi, że EU ma radzić sobie sama to jest pisk i piana na ustach, jak mówi, że Polskę trzeba chwalić to jest to samo xD Niektórym grupom nie dogodzisz xD

@Nic_tu_po_mnie: widze że tobie wystarczy żeby cie poklepac po plecach żeby ci dogodzić, mnie interesują REALNE działania. A działania są bardzo dla nas negatywne.
  • Odpowiedz
@Nic_tu_po_mnie: Jak za słowami pójdą czyny i wjedzie tu 10k żołnierzy USA w tym roku plus budowa tarczy antyrakietowej pocisków międzykontynentalnych I bazy z Atomówkami to mu uwierzę, tak to sobie może gadać jak pijany wujek na imieninach jaki ja nie jestem super gość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nic_tu_po_mnie: Komentarze się zesrają ale Trump ma tutaj racje. On nie będzie pozwalał Zełeńskiemu, który jest na jego utrzymaniu, sobie rozkazywać albo stawiać warunki. Polska się zobowiązała z warunków NATO ponad normę i nie ma się czego bać. Z kolei inne kraje w Europie się leniwili i nie płacili wymaganych kwot i teraz mają strach że przyjdzie na nich kolej. Tusk oczywiście pierwsze miejsce stawia Zachód nad Polską, dlatego jest
  • Odpowiedz
bo jutro sprzeda cię za paczkę fajek.

@PiS_on_Poland: a najlepsze, że temu co sprzedał zaraz też może powiedzieć, że ta paczka fajek to za mało i chce więcej bo inaczej tamci są złamasami

Po tych cyrkach to nawet Rosja nie jest chyba pewna co ma myśleć
  • Odpowiedz
wypada też wspomnieć o tym co Trump mówił o Polsce,

@Nic_tu_po_mnie: dlaczego? Bo kupujemy masę broni od nich. Przestańmy kupować i zobaczmy reakcje trumpa wtedy. Zdziwisz się.
  • Odpowiedz