Wpis z mikrobloga

@Poemat: Widziałem, 800kg wynik na równo. Zastanawia mnie tylko czy to jest ten legitny IPF skoro Seba na bombce leciał sporo czasu i teraz dopiero od paru lat jest czysty (chociaż chwile go nie śledziłem, może znowu bije?).

Nie ważne. W każdym razie jak wspomniałem, nie śledziłem go już z rok i jak go zobaczyłem to ładnie się napasł, wynik niczego sobie. Sreberko jeszcze wyrwał dla siebie ( ͡°
  • Odpowiedz
@Poemat: w trójboju Seba zawsze był KOT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dsomgi00 zawody legitne, organizowane przez EPF, czyli niby antydoping jest. Ale dalej to zabawne, że można być przez lata sterydziarzem i sobie "na czysto" wystartować xD
No i piszesz o trójboju, czy popularności Seby? Moim zdaniem sam trójbój jest bardziej popularny, niż te 5 lat temu, może trochę mniej medialny, jeżeli z tym skojarzymy
  • Odpowiedz
@KompletnieLosowyLogin: @Saprofit @IntruderXXL @dsomgi00

Problem jest taki, że po prostu świat dalej nam odjeżdża i nie ma żadnych oficjalnych związków sportowych.

Nie no mamy nasz sławetny PZKFITS i żeby startować w IPF (czyli też EPF) trzeba być jego członkiem jeśli dobrze kojarzę. Ogólnie ten związek jest całkowicie do zaorania biorać pod uwagę jak traktują zawodników (a znam ich kilkoro w tym na najwyższym poziomie świata). Jeśli chodzi
  • Odpowiedz
@dsomgi00

@Poemat: Widziałem, 800kg wynik na równo. Zastanawia mnie tylko czy to jest ten legitny IPF skoro Seba na bombce leciał sporo czasu i teraz dopiero od paru lat jest czysty (chociaż chwile go nie śledziłem, może znowu bije?).

Efekty sterydów zostają na długo, dlatego nawet po zejściu ma się przewagę nad naturalami
https://academic.oup.com/jcem/article/109/1/e266/7226351
To że Seba już teraz nie kłuje nie oznacza że jest znów naturalny
  • Odpowiedz