Wpis z mikrobloga

Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.

Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.

To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, wszystkie podpisane przeze mnie i różową (ja to ten czarny, a różowa różowa).

Trzymajcie kciuki!
MG78 - Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właś...

źródło: IMG_0657

Pobierz
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78: Na allegro książka wydaje się na dosyć ciekawy i ładnie przygotowany tytuł, myślę że kiedyś się zdecyduje. Powodzenia i jak największego nakładu! (σ ͜ʖσ).
  • Odpowiedz
@MG78: czy książkę pisałeś sam czy z pomocą ?

Ile trzeba zamówić egzemplarzy w drukarni by wydrukowali? Minimum logistyczne?

Dlaczego Japonia ?
  • Odpowiedz
@MG78: Obce kultury lepiej znać choć pobieżnie, mam nadzieję że jest tam sensownie opisane jakie są różnice kulturowe i że warto pamiętać w jakiej izolacji był kraj i co na tym podłożu wyrosło, jak to pięknie ujął Ojciec Święty na otwarciu pierwszej konwencji Japan Hate Club w 2000 roku

Nie dajcie się zwieść rosołowi z jajkiem i mandze. Prawdziwe przebudzenie przychodzi przez prawdę, prawdę o działaniach cesarskiej armii. Niech te
  • Odpowiedz
@MG78: Kupiłem tą o ramenie ale nie podoba mi się, że już wydajesz drugą, a pierwsza nie skończona (puste qr kody - playlista ma 24/39). Produkt niepełny, a zapłacone za całość.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
@NoblePhantasm: kosz wysyłki to nie tylko koszt kuriera, ale też pakowania czy materiałów zabezpieczających. Wydawnictwo nie zarabia na wysyłkach (część jest realizowana bezpłatnie przy zamówieniu dwóch lub więcej sztuk). Nie mamy umów z Allegro jeśli chodzi o wysyłki, ani smarta.
  • Odpowiedz