Wpis z mikrobloga

@xionacz: nie mam ulubionego kanału, ja mam dużo subskrypcji z czego większość oglądam wybrane filmy. Mało mam kanałów gdzie oglądam każdy wrzucony film. Jakbym mial wymienić te co oglądam regularnie i prawie każdy film to było by kilkadziesiąt pozycji. sporo wrzuca filmy rzadko lub nieregularnie typu co kilka miesięcy itp.

Prościej było by mi odpowiedzieć ulubione kanały z pod danej litery alfabetu xd
  • Odpowiedz
@xionacz też bardzo lubię Książula. Inne ulubione kanały: na chwilę Kasia Miller, Przemek Górczyk podcasty, Marta niedźwiecka, lekko stronniczy, imponderabilia, WIRED. Ugułem dużo psychologii i podcasty, wywiady.
  • Odpowiedz
Planeta abstrakcja - zaczeli mnie swego czasu irytować

Ogladalem ich poczatkowe materialy i byly dosc ciekawe. Potem po przerwie widzialem chyba z Makaku i to tragedia - cala godzina gadania o niczym.

@xionacz: Zerknij kanal Zaraz tam wjade. Gosciu jest niesamowity. Ci wszyscy podroznicy od siedmiu bolesci jak Planeta Abstrakcji, Bez Planu, Cash i reszta ktorzy leca tylko na pieniadze i sa tak wtorni, ze glowa mala, temu gosciowi nie
  • Odpowiedz
@xionacz veritasium. Derek ma juz chyba acenarzyste rezysera i w ogole ekipę cala do krecenia, pelna profeska

Kiedys lubilem equals 3 alw jak ogladam teraz stare odcinki to hmm no mlodszy bylem :)
  • Odpowiedz