YouTube kończy dzisiaj 20 lat. Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane #youtube #internet #ciekawostki
@xionacz Nieźle. Jestem prawie od początku na YT. Obecnie może nie ulubione ale systematycznie oglądane. Profesor Chris, JagodowyTV, Odyn, Korsir @Korsir , Ksiażulo, Nie wiem ale się dowiem, Marcin Banot no i wiele wiele innych mniej systematycznie.
Platforma która zeszła na psy, reklamy co 5 minut i do tego cyrki w postaci cenzurowania słów takich jak a-----l czy n-------i, żeby komuś się przykro nie zrobiło i żeby monetyzacji nie stracić XDD
@xionacz: Właśnie sobie obadałem swoje subskrypcje i wychodzi na to, że połowa kanałów jest martwa ( ͡°ʖ̯͡°)
Ale z tych co subuje i uwielbiam to Pod Narty, Tomasz Ćwiąkała, Yandero, Kryminatorium, Bassdriver, Oblicza XX wieku i Bądźmy Poważni. Jest też parę co lubię ale z jakiegoś powodu nie subuję pokroju Footroll, Okupowana Polska, Motokoty.
Szkoda, że obecni Kickster i Otomoto się srogo spierniczyły.
@xionacz: Arkadikuss, Ryslaw, UV, Wagon, Kakaowy Szatan, ZakonKrwii, Historie Prosto Z Khorinis, Karta GeoGRAfika, Majster Pirzu, Klawiatur, Michał Pisarski, tvtech, Tomasz Piekielnik, Romek Zaklinacz Byków, maromaro1337, GOTRI, DRWAL Rębajło, Łukasz Kazek History Story, IrytujacyHistoryk, Urbex History, Sietra, Opowiem Ci Historie, Robert Makłowicz.
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
źródło: temp_file5478266382550372562
PobierzProfesor Chris, JagodowyTV, Odyn, Korsir @Korsir , Ksiażulo, Nie wiem ale się dowiem, Marcin Banot no i wiele wiele innych mniej systematycznie.
https://youtu.be/yTBcbwtlzi0?si=VdLKGZAr7GNs-iMw
@xionacz: Dzis recenzja kebaba XYZ. No smaczny, nie suszy, miesko spoko. Dziekuję za uwagę. Za tydzien recenzja chinczyka.
Te oglądam zawsze i wszystkie filmy, najszybciej jak tylko mogę
Takie tematy powinny byc poruszane w naszej TV, a nie ciagle pierd*** o popis.
Ale z tych co subuje i uwielbiam to Pod Narty, Tomasz Ćwiąkała, Yandero, Kryminatorium, Bassdriver, Oblicza XX wieku i Bądźmy Poważni. Jest też parę co lubię ale z jakiegoś powodu nie subuję pokroju Footroll, Okupowana Polska, Motokoty.
Szkoda, że obecni Kickster i Otomoto się srogo spierniczyły.
HistoryMarche
Kąkutery/tech - nrgeek, arhn.eu, klawiter
Motoryzacja - zlomnik, profesor chris
Lego - brick experiment Channel
Humor - Henry Phillips:)