Wpis z mikrobloga

@xionacz Nieźle. Jestem prawie od początku na YT. Obecnie może nie ulubione ale systematycznie oglądane.
Profesor Chris, JagodowyTV, Odyn, Korsir @Korsir , Ksiażulo, Nie wiem ale się dowiem, Marcin Banot no i wiele wiele innych mniej systematycznie.
  • Odpowiedz
Platforma która zeszła na psy, reklamy co 5 minut i do tego cyrki w postaci cenzurowania słów takich jak a-----l czy n-------i, żeby komuś się przykro nie zrobiło i żeby monetyzacji nie stracić XDD
  • Odpowiedz
@xionacz: Właśnie sobie obadałem swoje subskrypcje i wychodzi na to, że połowa kanałów jest martwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale z tych co subuje i uwielbiam to Pod Narty, Tomasz Ćwiąkała, Yandero, Kryminatorium, Bassdriver, Oblicza XX wieku i Bądźmy Poważni. Jest też parę co lubię ale z jakiegoś powodu nie subuję pokroju Footroll, Okupowana Polska, Motokoty.

Szkoda, że obecni Kickster i Otomoto się srogo spierniczyły.
  • Odpowiedz
  • 1
@xionacz finanse/inwestowanie - iwuć, inwestomat.eu, Tomasz Trela, zawód inwestor. Jakoś nie mogę zdzierżyć pankracego i cymcyka.
Kąkutery/tech - nrgeek, arhn.eu, klawiter
Motoryzacja - zlomnik, profesor chris
Lego - brick experiment Channel
Humor - Henry Phillips:)
  • Odpowiedz
@xionacz: Arkadikuss, Ryslaw, UV, Wagon, Kakaowy Szatan, ZakonKrwii, Historie Prosto Z Khorinis, Karta GeoGRAfika, Majster Pirzu, Klawiatur, Michał Pisarski, tvtech, Tomasz Piekielnik, Romek Zaklinacz Byków, maromaro1337, GOTRI, DRWAL Rębajło, Łukasz Kazek History Story, IrytujacyHistoryk, Urbex History, Sietra, Opowiem Ci Historie, Robert Makłowicz.
  • Odpowiedz