Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
@przemek-ja z jednej strony przegrywy płaczą jak to świat ich odrzuca a z drugiej strony robią wszystko by ten świat ich odrzucił, ja już mam w nich w------e, kiedyś człowiek się nawet przejmował ale już nie. Na szczęście wymrą po piwnicach i przyszłe pokolenie będzie miało spokój
z jednej strony przegrywy płaczą jak to świat ich odrzuca a z drugiej strony robią wszystko by ten świat ich odrzucił, ja już mam w nich w------e, kiedyś człowiek się nawet przejmował ale już nie.
@Kroledyp: Nie rozumiesz m0rdo, społeczeństwo ich nienawidzi za nic. Dobre chłopaki po prostu muszą się wyżywać na normikach, kobietach, dzieciach, psach... ( ͡°͜ʖ͡°)
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Na szczęście wymrą po piwnicach i przyszłe pokolenie będzie miało spokój
@Kroledyp: Nie rozumiesz m0rdo, społeczeństwo ich nienawidzi za nic. Dobre chłopaki po prostu muszą się wyżywać na normikach, kobietach, dzieciach, psach... ( ͡° ͜ʖ ͡°)