Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #finanse #dowodosobisty #polska
źródło: b1-k9kpTURBXy9lNGNkNzRjMzA4NDZiOWYwYmY5ZTc1MTkxZTc5ZTJmZC5qcGeSlQMAzMTNGJjNDdWTBc0EsM0CWN4AAaEwAQ
PobierzWarto założyć sobie mobywatel?
Do tego sprawdzisz punkty karne i parę innych rzeczy.
jakbym każdego starego dziada słuchał co nie ogarnia technologii ale wszystko be bo szpiegujom xd Przeciez panstwo i duze korporacje wiedza o tobie prawie wszystko juz w tym momencie xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem jaki jest sens w ogole noszenia portfela, a a nim dokumentow, jesli wszystko jest dostepne w mobywatel w moment. W razie problemow, trzeba wyrabiac, chodzic, placic. Tak to wszystko lezy w domu i tyle. Mobywatel to dobra rzecz zdecydowanie.
@bejdok: no, do momentu jak portfel się rozpłynie albo ktoś go z-----e xd zawsze warto mieć tą apke w razie sytuacji awaryjnych.
Conajmniej połowie ludzi z tego typu portali na prawdę przydałby się detoks i rozmowy z ludźmi twarzą w twarz. Łatwo przychodzi Wam obrażanie innych. Wyłącz komputer, wyjdź na zewnątrz
EDIT: Nie boję się zainstalować mObywatela - po prostu jest on mi zbyteczny, dlatego go nie instaluję - chyba proste
Jechałbym ci jak świni do koryta, a ty byś się tylko musiał z tego śmiać i uśmiechać. No chyba że jestes słaby psychicznie to nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Malo tego, jakbyś słyszał co ja mówię swoim podwładnym w pracy i to prosto oko