Aktywne Wpisy

Patus_z_bloku +63
Od dwóch lat staraliśmy się o dziecko - okazało się, że mam niewyjaśnioną azoospermie. Po biopsji jąder dowiedziałem się, że to aplazja komórek germinalnych. Testosteron w normie, zero objawów, ale nie na komórek, które tworzą spermę.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.

Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? Najbliżej domu mam właśnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tłumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mówię że nie interesują mnie żadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejść kilometry żeby każdą alejkę odhaczyć. Mieszkam na obrzeżach #lodz i mogę na luzie dojechać do okolicznych miejscowosci więc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 43.1% (59)
- Aldi 28.5% (39)
- Netto 10.9% (15)
- Stokrotka 8.8% (12)
- Polomarket 2.9% (4)
- Intermarche 5.8% (8)

![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorówkę [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta jej o nic, dokładnie tak jak Biznesem Karoliny ze Ślubu od pierwszego wejrzenia, która frustrowała się że z braku laku pyta Purchlaka nawet o ulubiony kolor bo tamten nie pyta jej o nic.
U Rolanda jest taka sama sytuacja, tylko nawet gorsza. Biznesmen jest manipulatorem i możliwe że ma w dupie jakim człowiekiem jest Karolina. Z kolei Roland ma gdzieś to jaka jest jego Karolinka bo jest lekko przygłupi i emocjonalnie zacofany.
Na sam koniec, gdy Karo widzi, że Roland gapi się jak ciele na malowane wrota i nic nie rozumie, to znaczy że nie można przegadać z nim żadnego problemu, nic rozwiazac, wiec sie poddaje.
A wszyscy na to że to histeryczka......
W dodatku Roland jest strasznie nudny. On nie umie rozmawiać i słuchać
Ciekawe czy ma w ogóle kolegów.
Gość bez doświadczenia z kobietami, a ta ciągle strategia "domyśl się"
milo ze sie stara z tym listem itp ale wg mnie ona od poczatku dawala widzom odczuc ze nim gardzi, postanowila odejsc z gospodarstwa bo
Komentarz usunięty przez autora
Z kontekstu rozmowy można się domyślić, że Roland spróbował innej taktyki, czyli po prostu fizycznej bliskości. No i to
@czuczupikczu: Bo są tacy sami jak Roland. Zresztą znam ten typ faceta, zero rozmowy, zrozumienia i wsparcia. Nie będzie mówił o sobie (chyba, że do swojej mamy za plecami dziewczyny), Karolina jego nie interesuje jako człowiek. Cel jest taki, że ma być w miarę reprezentacyjna kobieta, żeby ludzie nie gadali, że on gej. W razie problemów szybko zniknie, za wszystko będzie odpowiadać ona sama.
Komentarz usunięty przez autora