Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +156
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #finanse #dowodosobisty #polska
źródło: b1-k9kpTURBXy9lNGNkNzRjMzA4NDZiOWYwYmY5ZTc1MTkxZTc5ZTJmZC5qcGeSlQMAzMTNGJjNDdWTBc0EsM0CWN4AAaEwAQ
PobierzWarto założyć sobie mobywatel?
@prawy00: ale państwo ma dostep do tych danych, matko bosko...
@prawy00: Że jesteś trolem. Już o to pytałeś, skasowałeś wątek z odpowiedziami i wrzucasz za chwilę jeszcze raz.
A potem właśnie czytam na wykopie takie rzeczy i widzę, że mimo rozwoju stu/dwustu lat dalej mocno panuje taki chłopska mentalność
źródło: 1000034360
Pobierz@prawy00: xd
No i będą wiedzieć, jak masz na imię i nazwisko, a nawet numer dowodu!
@Myszo: Żyjesz po prostu w bańce. Większość innych narodów jest mniej otwarta na innowacje, z bliskich sąsiadów zwłaszcza Czesi czy Niemcy. Niemcy nadal nie mogą uwierzyć, że istnieje coś takiego jak blik, nie rozumieją jak to działa i powoli dostosowują
Uważam, że lepiej mieć niż nie mieć (do czasu aż wyciekną dane albo coś podobnego ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Mnie osobiście nie wiem w czym taka aplikacja mogłaby pomóc. Często chodzę z portfelem, w którym mam dowód + prawo jazdy. Nie widzę potrzeby zakładania dodatkowej aplikacji w telefonie. Jak komuś to pomaga i jego życie stało się łatwiejsze, to świetnie - właśnie po to takie aplikacji powstają.
Jednak jeśli ktoś nie ma ochoty instalowania dodatkowej aplikacji przechowującej Twoje dane, bo za bardzo nie
Dowodu osobistego ani prawa jazdy i tak ze sobą nie noszę. Punktów karnych sprawdzac nie muszą, a ubezpieczenia i przegląd wiem kiedy wypadają.
Ta apka jest przydatna gimbazie jak chcą kupić piwko w zabce.
źródło: change-my-mind-steven-crowder-meme-11549006728fspdwxejgy
Pobierz