Aktywne Wpisy

KokiX +111
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +10
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

Zabagniłem ostatnie półtorej roku..
Dałem sobie wejść różowej na głowę parę miesięcy po oświadczynach. Do zaręczyn było wszystko super, sielanka.
Potem się zaczęło, cotygodniowe pretensje, kłótnie awantury.
Jestem z natury spokojnym człowiekiem, cenię sobie takie przyjazne relacje z każdym. Czasem potrafię przemilczeć niektóre rzeczy o ile to błahostka, żeby nie robić awantur i wprowadzać zbyt dużo toksyny do związku ze względu na głupoty.
Niestety moja różowa zaczęła robić mi jazdy. Teraz z perspektywy czasu widzę, że byłem powolutku gotowaną żaba, aż do momentu takiego jak dziś gdzie jest w stanie mi powiedzieć że mam za stary samochód (choć kupiony za swoje), że ubieram się jak dziad (choć czyste, bez dziur, ale niestety tylko z sieciowki), że jestem niemęski, że chciałaby żebym miał swoje zdanie, a nie tylko nie wiem. Choć nie wiem rzucam jedynie w kwestii drobnostek, bo priorytety życiowe mam jasno skonkretyzowane. Czysto teoretycznie są to rzeczy mówione w apogeum awantury i kobiety nie zawsze mówią w kłótniach to co myślą, a jedynie dokładają chrust do pieca emocji.
W dodatku ma suflera, mamusie która jest ma mnie na anty. Jest jej w stanie nagadać tak, że ona robi mi potem awantury.
Z jednej strony czuję się z tym źle i szala goryczy się przelewa i jest tu ogrom winy.
Z drugiej strony chcę dać sobie pół roku, bo wcześniej naprawdę byliśmy szczęśliwi. Chcę spróbować zmienić zasady gry, tylko kompletnie nie wiem czy teraz swoją stanowczością i konsekwencją jestem w stanie wystudzić żabę i wrócić do poziomu szacunku jaki miała wobec mnie kiedyś..
Pół roku to niedużo, a przynajmniej zahartuje swój charakter żeby nie dać se ugotować drugi raz.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim:
Nie oszukuj się wcześniej też była jej mamusia i się w-------a
Po ślubie będziesz w związku z dwoma potworami po zrobieniu dziecka lub dwóch twoja luba wymieni ci na mamusie a z ciebie zrobi alimenciarza. Uciekaj a nawet s--------j.
Cheat alert!
Wyczuwam silną potrzebę różowej na dowartościowywanie się samcem
Proponuję reset do ustawień fabrycznych. Tylko z głową bo zarobisz niebieską kartę.
Na policjanta - lejesz po stopach lub kolanach, praktycznie bez śladów.
Po głowie musztrujemy tylko z liścia i tylko po bokach i ewentualnie w tył głowy.
Pięścią tylko w bebechy, ale jest ryzyko, że Cię
Wyjścia są trzy - zostawiasz sprawę losowi. Zaraz po ślubie dziecko, bo może się jakoś ułoży. W perspektywie 3-5 lat w najlepszym wypadku rozwód i alimenty, możliwe nawet że na nie swoje dziecko, w najgorszym sznur.
Drugie wyjście - odstawienie mamuśki na pół roku i szansa dla różowej (ale tu nie wróżę powodzenia, bo tu się nic nie zmieni ddopóki
@mirko_anonim: przecież to właśnie w kłótniach mówią to co myślą, bo potężny zalew emocji przysłania logiczne myślenie i wyłącza hamulce.
@mirko_anonim: Taka rada - a co ci szkodzi, aby w kwestii tych drobnostek, gdy ona chce zrzucić decyzję na ciebie, a tobie wszystko jedno, po prostu wybrać jedną z opcji, aby ona nie musiała się zastanawiać i widziała w tobie osobę decyzyjną?
@mirko_anonim: imo jeśli twoja partnerka rzuca ci prosto w twarz ze jesteś niemęski, to tego nie da się już w żaden sposób naprawić. masz jedynie lekcję, ze te bzdury jak to facet też moze być miałki można wyrzucić do kosza.
i uwaga, ten mech bedzie próbował wejść do środka bo taka jest jego natura, porastać wszystko co się da
jak mech wchodzi do środka, to nawet mchowi to nie pasuje i chce by go stamtąd wypędzić.
I walczy z tym robiąc jazdy A