Aktywne Wpisy

cirilla1989 +178
źródło: 1000029124
Pobierz
WiIkMcQuey +73
#sebcel nowe dowody wleciały, Wolf X dalej nie pracuje w ciszy bo efekty przynoszą hałas.
Moderacja Wykopu Wspułpracuje #wykop #moderacjacontent
FIRE 🔥
Dobrze, jechać z hejtem i nienawiścią w sieci!
Moderacja Wykopu Wspułpracuje #wykop #moderacjacontent
FIRE 🔥
Dobrze, jechać z hejtem i nienawiścią w sieci!
źródło: image
Pobierz

No niemożliwe XD
Ok, to mam czelendż. Nie pan tiktoker znajdzie kogokolwiek, nie ten zły bank, kto zgodzi się oddać mu swój kapitał na 30 lat i nie będzie chciał zwrotu powiększonego o inflację i jakąś marżę.
A jak jednak z inflacją i marżą to niech policzy ile wtedy wyjdzie XD I bardziej uważa w szkole na majzie.
Tak, kredyty są i będą drogie, bo musimy stłumić inflację. Spłacamy długi z imprezy covidowej 2020-2022, po drodze wakajki kredytowe i jeszcze wciąż anulujemy paczki kredytów frankowiczom, bo oni mają mieć za darmo.
Prasa mogłaby się raz na jakiś czas pochylić bardziej poważnie nad tematem i nie tłuc ludziom do głowy głupot.
#nieruchomosci
źródło: temp_file7252627069536270582
Pobierzźródło: realne_stopy_procentowe
PobierzWśród ludzi brakuje edukacji o tym jak jest kredyt wyliczany i jakie decyzje wpływają o jakie koszcie (wybierając wyższą ratę i krótszy okres spłaty można ten koszt
@mickpl: Frankowiczów w to nie wliczaj. Państwo nie zrobiło im prezentu na nasz koszt. To banki złamały prawo UE (obowiązujące od 1993 r.) a teraz są zdziwione że za to ponoszą karę. No i franki nie obciążają sektora bankowego jako całość. Skutki odczuwają tylko te chciwe i cwane z banków. Taki Pekao S.A. „franków” nie udzielał bo jego
To ja mam teraz czelendż dla ciebie - sprawdź co to jest stopa rezerwy obowiązkowej i dlaczego napisałeś bzdurę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ty nadal nie wiesz, że odsetki naliczane są codziennie od pozostałe to kapitału i zależą tylko i wyłącznie od tego ile kredytobiorca nadpłaci. Przestań straszyć tymi zmanipulowanymi kreseczkami.