Aktywne Wpisy

meisnois +2
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

MajaEris +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

No niemożliwe XD
Ok, to mam czelendż. Nie pan tiktoker znajdzie kogokolwiek, nie ten zły bank, kto zgodzi się oddać mu swój kapitał na 30 lat i nie będzie chciał zwrotu powiększonego o inflację i jakąś marżę.
A jak jednak z inflacją i marżą to niech policzy ile wtedy wyjdzie XD I bardziej uważa w szkole na majzie.
Tak, kredyty są i będą drogie, bo musimy stłumić inflację. Spłacamy długi z imprezy covidowej 2020-2022, po drodze wakajki kredytowe i jeszcze wciąż anulujemy paczki kredytów frankowiczom, bo oni mają mieć za darmo.
Prasa mogłaby się raz na jakiś czas pochylić bardziej poważnie nad tematem i nie tłuc ludziom do głowy głupot.
#nieruchomosci
źródło: temp_file7252627069536270582
Pobierzźródło: realne_stopy_procentowe
PobierzWśród ludzi brakuje edukacji o tym jak jest kredyt wyliczany i jakie decyzje wpływają o jakie koszcie (wybierając wyższą ratę i krótszy okres spłaty można ten koszt
@mickpl: Frankowiczów w to nie wliczaj. Państwo nie zrobiło im prezentu na nasz koszt. To banki złamały prawo UE (obowiązujące od 1993 r.) a teraz są zdziwione że za to ponoszą karę. No i franki nie obciążają sektora bankowego jako całość. Skutki odczuwają tylko te chciwe i cwane z banków. Taki Pekao S.A. „franków” nie udzielał bo jego
To ja mam teraz czelendż dla ciebie - sprawdź co to jest stopa rezerwy obowiązkowej i dlaczego napisałeś bzdurę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ty nadal nie wiesz, że odsetki naliczane są codziennie od pozostałe to kapitału i zależą tylko i wyłącznie od tego ile kredytobiorca nadpłaci. Przestań straszyć tymi zmanipulowanymi kreseczkami.