Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +1851
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +24
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

źródło: temp_file4647118701103336783
Pobierz@ByczekRozplodowy: Za 20 $/h w Cali to można co najwyżej w aucie zamieszkać jako bezdomny
@rav2: niekoniecznie powinien, ale jakieś wnioski powinien wyciągnąć. Jeżeli komuś nie udaje się znaleźć pracy przez taki czas, to albo nieefektywnie szuka, albo wyjątkowo kiepsko wypada w rozmowach. W tym czasie, konstruktywnie podchodząc do sprawy, wszystkie te defekty dałoby się rozwiązać.
Z tego co opisał miał "kilkanaście lub więcej" rozmów w ciągu roku, więc wychodzi max kilka rozmów miesięcznie, potencjalnie jedna lub dwie.
@WyjmijKija: nonsens. ta branża jest w obecnie likwidowana tylko tomaszek jeszcze nie dostał memo.
@rav2: no nie wiem, rekrutowałem nie tak dawno i chętnych może i było wielu, ale minimalnie sensownych kandydatów nadal jak kot napłakał. 99% to szum. Jak ktoś nie potrafi przez rok przestać być szumem w zalewie cvków, to ciężko jest coś poradzić na poziomie branży.
Stack? Co mi dadzą to zjem, może być nawet Java
@Mikoma: Dokładnie, każdy rekruter odrzca z automatu osoby bez doktoratu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011151
Pobierz@zibigk jak dla mnie to gość ma problemy personalne a nie ze skillem. Jak ma depresję i opowiada na rozmowach rekrutacyjnych o chorobach swoich to widać że rozmowy zbiegają na nie te tematy co powinny. Pewnie przez wydłużony czas szukania pracy z-----a pewność siebie, do tego podejście