Aktywne Wpisy
CoDwa +244
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

źródło: temp_file4647118701103336783
Pobierz@ByczekRozplodowy: Za 20 $/h w Cali to można co najwyżej w aucie zamieszkać jako bezdomny
@rav2: niekoniecznie powinien, ale jakieś wnioski powinien wyciągnąć. Jeżeli komuś nie udaje się znaleźć pracy przez taki czas, to albo nieefektywnie szuka, albo wyjątkowo kiepsko wypada w rozmowach. W tym czasie, konstruktywnie podchodząc do sprawy, wszystkie te defekty dałoby się rozwiązać.
Z tego co opisał miał "kilkanaście lub więcej" rozmów w ciągu roku, więc wychodzi max kilka rozmów miesięcznie, potencjalnie jedna lub dwie.
@WyjmijKija: nonsens. ta branża jest w obecnie likwidowana tylko tomaszek jeszcze nie dostał memo.
@rav2: no nie wiem, rekrutowałem nie tak dawno i chętnych może i było wielu, ale minimalnie sensownych kandydatów nadal jak kot napłakał. 99% to szum. Jak ktoś nie potrafi przez rok przestać być szumem w zalewie cvków, to ciężko jest coś poradzić na poziomie branży.
Stack? Co mi dadzą to zjem, może być nawet Java
@Mikoma: Dokładnie, każdy rekruter odrzca z automatu osoby bez doktoratu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011151
Pobierz@zibigk jak dla mnie to gość ma problemy personalne a nie ze skillem. Jak ma depresję i opowiada na rozmowach rekrutacyjnych o chorobach swoich to widać że rozmowy zbiegają na nie te tematy co powinny. Pewnie przez wydłużony czas szukania pracy z-----a pewność siebie, do tego podejście