Aktywne Wpisy

Czoso +846

Clefairy +26
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

źródło: temp_file4647118701103336783
Pobierz@ByczekRozplodowy: Za 20 $/h w Cali to można co najwyżej w aucie zamieszkać jako bezdomny
@rav2: niekoniecznie powinien, ale jakieś wnioski powinien wyciągnąć. Jeżeli komuś nie udaje się znaleźć pracy przez taki czas, to albo nieefektywnie szuka, albo wyjątkowo kiepsko wypada w rozmowach. W tym czasie, konstruktywnie podchodząc do sprawy, wszystkie te defekty dałoby się rozwiązać.
Z tego co opisał miał "kilkanaście lub więcej" rozmów w ciągu roku, więc wychodzi max kilka rozmów miesięcznie, potencjalnie jedna lub dwie.
@WyjmijKija: nonsens. ta branża jest w obecnie likwidowana tylko tomaszek jeszcze nie dostał memo.
@rav2: no nie wiem, rekrutowałem nie tak dawno i chętnych może i było wielu, ale minimalnie sensownych kandydatów nadal jak kot napłakał. 99% to szum. Jak ktoś nie potrafi przez rok przestać być szumem w zalewie cvków, to ciężko jest coś poradzić na poziomie branży.
Stack? Co mi dadzą to zjem, może być nawet Java
@Mikoma: Dokładnie, każdy rekruter odrzca z automatu osoby bez doktoratu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011151
Pobierz@zibigk jak dla mnie to gość ma problemy personalne a nie ze skillem. Jak ma depresję i opowiada na rozmowach rekrutacyjnych o chorobach swoich to widać że rozmowy zbiegają na nie te tematy co powinny. Pewnie przez wydłużony czas szukania pracy z-----a pewność siebie, do tego podejście