Wpis z mikrobloga

• 17
@katopa Jezus, jakby taki się dowiedzial, że jego Scrum Master wali na 3 umowy B2B to by od razu p------ł do menedżera bo to nieetyczne
  • Odpowiedz
@katopa: To daje wrażenie męczącej osoby, która wie lepiej. Sam post wygląda jak te wszystkie zmyślone treści na LinkedIn.
Pisanie "którego nie znasz, a powinieneś" i "doskonałe skille miękkie" wzajemnie się wykluczają.
  • Odpowiedz
@katopa: jestem zajebisty kumacie? Mam certyfikaty i polecenia od współpracowników bro!!! Nie znasz temporal IO? Ja piehdole ale z ciebie zwierzę powinieneś znać. Przychodzisz do pracy odbebnic swoje gdzie twoja etyka !!! pasja pasja pasja
  • Odpowiedz
@katopa: Gdybym ja był odpowiedzialny za rekrutacje to z pewnością olewał bym takich tryhardów bo od razu widać że jakiś toksyk i ciężko się z nim będzie pracować. Lepszy poczciwy skromny chłop który nie chwali się na prawo i lewo że wszystko umie (bo nikt wszystkiego nie umie) ale jest komunikatywny i widać że można się z nim porozumieć jak z normalnym człowiekiem a nie z pasjonatem w amoku. A
  • Odpowiedz
  • 10
W tym roku kupuje mieszkanie na kredo, a roboty nawet nie ma? XD

@Nighthuntero: i jeszcze kłamie, że jest związany na UoP, bo przecież zaraz jej nie będzie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Mam nadzieje, ze blisko 2 lata aktywnosci na Linkedin, dzielenia sie z Wami ekspertyza, przemysleniami i amatorskimi analizami rynku IT pomoze mi znalezc szybciej wymarzona prace, w której codziennie bede mógł dostarczac wartość biznesową

@katopa: no to coś mu cienko zajęła ta ekspertyza i analiza, skoro tak długo grzał ławę, że zdążyli mu podziękować
  • Odpowiedz