Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierzto prawda taki los programisty,
sytuacja w ajti dramatyczna,
programista MUSI PROSIĆ SIĘ O PRACĘ robiąc przy tym haerowe wygibasy!!!!
frątaś po bootcampie z 2 lata expa stracił prace i szuka nowej - KRYZYS!!!!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lepszy pasjonat niż klepacz.
źródło: joker-movie-trailer-gq-1
Pobierzjakby, biorac pod uwage jego wiedze na temat calego procesu (taki fullstack na sterydach, bo ze znajomoscia tematow biznesowych) to wartoscia dla firmy blizej mu do mida, jak nie seniora
inna sprawa, ze czlowiek z takim expem moze byc sredni do pracy bo sie bedzie rzadzil i wymadrzal
@Ingvarr100th: obecnie co w tym dziwnego?
@uriel_ck: to nie jest w dużej mierze wina programistów, tylko właścicieli appek którzy szukając oszczędności wolą utrzymywać jeden kod oparty na technologiach webowych