Wpis z mikrobloga

@katopa: Wyobrażacie sobie, że SPRZĄTACZKA, żeby dostać pracę musi jeździć po konferencjach i opowiadać jak cudownie sprząta się u jej klientów?
Albo że musi po pracy uczyć się jakie są NOWE SPOSOBY SPRZĄTANIA i czy pojawiły się lepsze, tańsze Środki do czyszczenia?

NIE?

JA TEŻ NIE.
  • Odpowiedz
@katopa to nie jest Mateusz? Z tego co słyszałem to tylko on poleciał z tej firmy jestem ciekawy dlaczego akurat tak „barwna” persona. Fakt faktem jest że jak widzę taki opis to trochę utwierdza mnie w przekonaniu że więcej chyba poświęca czasu na treści i tworzenie marki osobistej niż pracę XD
  • Odpowiedz
@Kryspin013 don't hate the player, hate the game. Akurat biznes ma takie wymagania by wszystko szło jak najszybciej i jak najwięcej,

@Kryspin013 to skąd ten hejt na budowlańców, mechaników czy w innych biznesach? Przecież wszędzie się idzie na ilość, ale ta ilość jednak jakoś idzie z jakością, tylko nie u "klepaczy". Sami jeszcze się chwalili, że chvja robią, bo z domu pracują.
  • Odpowiedz
  • 0
@katopa nie wiem czy to nie fejk ale spróbujcie znaleźć inny zawód który by się tak poniżał. Prawnik, lekarz, budowlaniec czy inny hydraulik, no nie ma. Takie żale to mogą pisać goście od tabelek w excelu którzy za chwilę zostaną zastąpieni przez AI albo inny HR
  • Odpowiedz
@katopa: uwaga uwaga wszyscy dobrze słuchajcie mam ważny komunikat otoz jestem open to work wiem wiem wszyscy na to czekali tylko po kolei hehe nie pozabijajcie sie ja jestem tylko jeden
  • Odpowiedz
@katopa wyobrażacie sobie lekarza, który tak żebrze o robotę?
"Doskonale dogaduje się ze starszymi paniami, mam wiele pozytywnych referencji od pani Graznki, Lucynki i Halinki, doskonale znam się na chorobach dzieci, mam też świetne rozeznanie z cukrzycy, używam też takiego egzotycznego narzędzia jak stetoskop"
Śmiechu warte xD
  • Odpowiedz