Wpis z mikrobloga

@l--RAD--l: w sensie Cracovia? Skład to oni mają akurat węgla i papy. Nasciagali jakis ogórw zza granicy i kazdy jeden jest slabiutki. Od odejścia Stolijkovica to nie ma tam nikogo ciekawego, może poza Wójcikiem. Dla mnie to wciąż kandydat do spadku.
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: tylko ten trener juz nie bardzo chce ich trenować. A czy tam sa zawodnicy lepsi niz w Gliwicach, Niecieczy czy Arce to bym polemizował. Może patrząc przez transfermarkt to tak, ale miałem nieprzyjemność oglądać trochę Cracovii na wiosnę i moim zdaniem to zbieranina przypadkowych przebierańców. Trochę case Pogoni.
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: patrząc, że grają piach, liga jest wyrównana mocno, jest spora szansa na ich spadek. Organizacyjnie, Cracovia to 1liga obecnie, skład i trener tylko na Ekstraklasę mają.
  • Odpowiedz
  • 3
Organizacyjnie, Cracovia to 1liga obecnie

@Zi3L0nk4: Tu się zgadzam, ale dopiero w przyszłym sezonie będą walczyli o spadek.
Teraz daje im jakieś 10% a rzadko się mylę.
Pisałem że Legia nie spadnie, bo nie spadnie i że Wisła się s-------i z ekstraklasy kiedy wszyscy pisali że tak się nie stanie.
  • Odpowiedz
  • 2
to kto twoim zdaniem, spadnie?

@Zi3L0nk4: Arka i BBT a poza tym nie wiem bo oglądam tylko pojedyncze mecze drużyn walczących o spadek i nie wiem jaki poziom dokładnie prezentują.
Legię oglądam częściej i grają dobrze, więc wiem że nie spadną.
  • Odpowiedz
derbów się boisz s........o wiecznie na przekręcie, to se marzeniami egzystujesz.
fartem to macie w ogóle szanse, że gracie w jakiejś lidze. długi popłacone? bo nie grzebałem po internetach.
jutrzenka, własność gruntów gwardii temat jak gdyby zamknięty? najstarszość na planecie towarzystwa ogarnięta?
Dawno temu łapałem niezły szok, jakie pierdoły wypisują neo gwardziści. Ale nie tak znowu dawno, na pełnej wjechało info >jak to się robi< czym sowiet karmi swój narod i wszystko
  • Odpowiedz