Aktywne Wpisy

Antybuka +101
Nigdy nie zrozumiem tej polskiej mentalności, że najważniejsze to zapłacić dużo, bo inaczej wstyd...
dezodoranty w Uk 3x tańsze niż w polsce, chipsy 3x tańsze, telefony w niemczech k---a 30%-40% tańsze...
#nieruchomosci c--j, ważne żeby drogo, nieważne, że c-----o , jak to tam potem przy sąsiedzie powiedzieć, że kupiłeś mieszkanie jak było tanie... WSTYD!
I
dezodoranty w Uk 3x tańsze niż w polsce, chipsy 3x tańsze, telefony w niemczech k---a 30%-40% tańsze...
#nieruchomosci c--j, ważne żeby drogo, nieważne, że c-----o , jak to tam potem przy sąsiedzie powiedzieć, że kupiłeś mieszkanie jak było tanie... WSTYD!
I

źródło: telefo
Pobierz
bArrek +148
Stałem sobie dziś pod centrum handlowym paliłem szluga, po chwili obok stanął starszy pan i też odpalił papierosa i po jeszcze jednej krótkiej chwili stanęła obok starsza pani i powiedziała "oj nie paliłabym jakby sama ale tak z panami to zapalę". Zaczęliśmy trochę rozmawiać i pan powiedział że tydzień temu pochował żonę i nie może dojść do siebie, oboje wyraziliśmy wyrazy współczucia a pani powiedziała że ona około dwa lata temu pochowała
I to nie ma znaczenia jaką osobiście masz opinię na posiadanie dzieci.
To co na obrazku spowoduje dramatyczną zapaść struktur państwa we wszystkich dziedzinach i dotknie to każdego.
#antykapitalizm #demografia #nieruchomosci #dzieci
źródło: współczynnik-dzietności-według-województw-w-2023-v0-3uy0nsm4m6ee1
PobierzNieruchomościowi feudalni panowie będą się okopywać (przecież starsi stanowią większość bazy wyborczej) i kosztem stanu państwa będą sztucznie podtrzymywać wzrosty na rynku nieruchomości.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zapasc panstwa to wina pseudopolitykow a nie zubozalego spoleczenstwa.
Po c--j mnie tym od rana meczysz?
Ile masz dzieci?
@szachrai:
Skąd taki pomysł?
Jeszcze przez kilkadziesiąt lat będzie tak, że ceny w aglomeracjach będą rosły. Będziesz mógł sobie kupić "apartament" w Hrubieszowie, Zgorzelcu, Suwałkach, Olsztynie, Jędrzejowie. Na ten w Krakowie, Warszawie, Poznaniu - wciąż nie będziesz miał kasy.