Aktywne Wpisy

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

pracować na etat i utrzymać się z jednego etatu to i tak dobrze, na rynku pracy gdzie wynajem kawalerki w większym mieście kosztuje równowartość pensji minimalnej a pracodawcy oferują ją 1/3 pracowników w
@Ilirian: coś źle policzyłeś
@Fekalny_okuratnik: przecież możesz i tak znaleźć pracę na niepełny etat i tak sobie pracować. Nikt nie zabrania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zrozum mnie źle. Też chciałbym pracować mniej, ale ja trochę doceniam, że jadę sobie na 8 godzin do roboty, a potem mnie nie interesuje co się z
@Fekalny_okuratnik: To jaką masz wizję tego, jak powinno być? Co, robimy Limes Inferior na żywo i tylko określony klasy muszą pracować?
@mrbat:
Gdzie i kiedy to było?
@Fekalny_okuratnik: nie
Dobry wpis. Dzisiaj to mamy mniej praw niż dawni niewolnicy, bo tamci mieli chociaż zapewnione zakwaterowanie czy pożywienie.
Dzisiaj nie płacisz - wylatujesz, nikt nie da j-----a że zdechniesz z głodu.
@Rozklapciocha: siedzi w domu i poucza innych, ze nie maja sily i energii, zeby zrobic cos po pracy, no ja pierd.... xD Podczas gdy ty mozez sto razy w ciagu pracy przynajmniej na chwile odpaczac to taki np. pracownik produkcji musi przez te 8h utrzymywac wysokie i stale tempo pracy i ktory dysponuje smieszna 20-30 minutowa przerwa, ktora cale cale nic daje w skali 8h pracy.
@Fekalny_okuratnik: Nie, to nie jest niewolnictwo bo nie musisz tego robic. Mozesz tego nie robic.