Aktywne Wpisy

Essapierds2007 +19
Do właścicieli toyot. Obyście płacili jak najwyższe OC za te wasze szaleńcze rajdy po ulicach.
https://miejskireporter.pl/spektakularny-wypadek-pod-warszawa-jedno-z-aut-lezalo-na-drugim-aucie/
#motoryzacja #toyota #samochody
https://miejskireporter.pl/spektakularny-wypadek-pod-warszawa-jedno-z-aut-lezalo-na-drugim-aucie/
#motoryzacja #toyota #samochody

źródło: IMG_4627-696x392
Pobierz
mickpl +497
Jak wiemy trwa intensywne pchanie zniesienia minimów parkingowych co by hehe ustalały "indywidualnie" gminy i lokalni deweloperzy.
Czy mieszkanie bez minimum 1,5 miejsca parkingowego ma sens? Nie.
Czy takie będą się sprzedawać? Tak, bo nie będzie innych.
Kto
Czy mieszkanie bez minimum 1,5 miejsca parkingowego ma sens? Nie.
Czy takie będą się sprzedawać? Tak, bo nie będzie innych.
Kto
pracować na etat i utrzymać się z jednego etatu to i tak dobrze, na rynku pracy gdzie wynajem kawalerki w większym mieście kosztuje równowartość pensji minimalnej a pracodawcy oferują ją 1/3 pracowników w
@Ilirian: coś źle policzyłeś
@Fekalny_okuratnik: przecież możesz i tak znaleźć pracę na niepełny etat i tak sobie pracować. Nikt nie zabrania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zrozum mnie źle. Też chciałbym pracować mniej, ale ja trochę doceniam, że jadę sobie na 8 godzin do roboty, a potem mnie nie interesuje co się z
@Fekalny_okuratnik: To jaką masz wizję tego, jak powinno być? Co, robimy Limes Inferior na żywo i tylko określony klasy muszą pracować?
@mrbat:
Gdzie i kiedy to było?
@Fekalny_okuratnik: nie
Dobry wpis. Dzisiaj to mamy mniej praw niż dawni niewolnicy, bo tamci mieli chociaż zapewnione zakwaterowanie czy pożywienie.
Dzisiaj nie płacisz - wylatujesz, nikt nie da j-----a że zdechniesz z głodu.
@Rozklapciocha: siedzi w domu i poucza innych, ze nie maja sily i energii, zeby zrobic cos po pracy, no ja pierd.... xD Podczas gdy ty mozez sto razy w ciagu pracy przynajmniej na chwile odpaczac to taki np. pracownik produkcji musi przez te 8h utrzymywac wysokie i stale tempo pracy i ktory dysponuje smieszna 20-30 minutowa przerwa, ktora cale cale nic daje w skali 8h pracy.
@Fekalny_okuratnik: Nie, to nie jest niewolnictwo bo nie musisz tego robic. Mozesz tego nie robic.