Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +39
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #samotnosc #p0lka #takaprawda
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.

źródło: 1000003425
Pobierz
gustawny +16
Właśnie gospodarz napisał mi, że apartament nie będzie jednak dostępny (termin: sierpień).
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
Chłop po zakończeniu kariery, wznowił ją w Barcelone, i grając w el clasico wykosił przed polem karnym Mbappe przy wyniku 5:1 xD
#mecz #pilkanozna
@dr_papieros: to mówisz, że Szczęsny czegoś nie osiągnął? Niezłe są te standardy na wykopie. Nie powiem.
Jeśli trenerzy spuszczaliby do kibla każdego, kto popełnił jeden błąd to nie mieliby kim grać.
@RenkaRenkeMyje: a wskaż 3 takie powody przed dzisiejszym meczem (bez bajeczki o spóźnianiu się xd) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczy się jak kończysz i tu masz: Zidane walnął z bani w klatę jakiegoś Makaronniego czy Materacjego za co wyleciał z boiska a jego drużyna przegrała.
A Szczęsny? Największe wydarzenie klubowej piłki kopanej, jedno z największych wydarzeń sportowych na świecie, które gromadzi po kilkaset milionów widzów (poprzedni klasyk szacunkowo 650 milionów). I stoisz ty, sam na sam z jednym z