Aktywne Wpisy

editores +65
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

heksengerg +2
Jak zamknąć buzię ośmiolatkowi?
Po prostu powiedzcie mi, że istnieje jakiś sposób. On nie zamyka się WCALE. Wstaje – śpiewa. Je – komentuje. Idzie do toalety – gada do siebie. I to regularnie!
Śpiewa. Krzyczy. Nagle coś wykrzykuje – podczas odrabiania lekcji, albo po prostu siedząc sobie cicho na podłodze, w absolutnej ciszy. Bez żadnego powodu. Już chyba ze sto razy tak mnie przestraszył, że serce mi zamarło.
Rozmowy?
Po prostu powiedzcie mi, że istnieje jakiś sposób. On nie zamyka się WCALE. Wstaje – śpiewa. Je – komentuje. Idzie do toalety – gada do siebie. I to regularnie!
Śpiewa. Krzyczy. Nagle coś wykrzykuje – podczas odrabiania lekcji, albo po prostu siedząc sobie cicho na podłodze, w absolutnej ciszy. Bez żadnego powodu. Już chyba ze sto razy tak mnie przestraszył, że serce mi zamarło.
Rozmowy?
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a
źródło: temp_file1741007553934271713
PobierzA my jakoś daliśmy rade. I żyjemy.
A im psycha siada bo ktoś na nich źle spojrzy.
Tragiczne pokolenie płatków śniegu.
Wasze.
A my na siłę słabe jednostki trzymamy i co sie dzieję na świecie ?
Świat toczy patologia płatków śniegu.
@Adruns: grzeczny piesek, aportować też Cię nauczyli?
źródło: temp_file5032820114273529199
PobierzAle powiem wam z grubsza że aktorzy to w większości. Ładnie wyglądające narcystycznel cymbały więc nie dziwię się że komuś
@XanderPLXE: *poczytaj co się o------a na uczelniach FTFY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak się składa, że trzy lata studiów licencjackich byłem uczony przez amerykanów.
i muszę stwierdzić, że było to doświadczenie całkowicie odmienne od całej reszty edukacji: podejście partnerskie, dyskusje na argumenty a nie na autorytet, podawanie jasnych kryteriów ocen, umawianie się na egzamin z dokładnością do 15 minut oraz przestrzeganie tych terminów itd
nie