Aktywne Wpisy

straszny_cham +16
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +104

Mam problem ze swoim facetem. Może nie problem, ale ma dziwne hobby. Poznaliśmy się jakiś rok temu. Od niedawna mieszkamy razem. Widziałam u niego mnóstwo kwiatków i roslinek. Myślałam, że to zwykle kwiatki.
Tym czasem wczoraj mi oznajmia, że pora na wielkie sadzenie. Spakował sporo doniczek z tymi roślinkami. Jak się okazało to drzewa, które sadzil do doniczek. Teraz gdy podrosly to jedzie je sadzić do lasu np. Gość lvl 35 zbiera żołędzie, szyszki, kasztany, żeby móc je pod hodować i posadzić w lesie. Mówi, że nie może wyjść z podziwu dla roślin, że z tak małego ziarenka wyrasta ogromne drzewo. Mało tego on zaznacza i zapisuje gdzie, jakie i kiedy posadził. Nawet nadaje im imiona. Wczoraj gdy z nim jeździłam to stajemy pod drzewem, takie już spore. Świerk. I on mówi: patrz to dębisław, a naprawdę do świerk, dobre nie? Hehehe. Po czym wyjmuje aparat i robi mu zdjęcie zapisując datę i ile już rośnie. On robi to od lat. Czy tylko mi się wydaje to dziwne i creepy?
Dodam jeszcze, że sądzi papryki, cały ogród na działce, dosłownie wszystko. Tak samo w domu, bazylia i inne takie.
Nie wiem co mam o tym myśleć.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #ogrodnictwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: _Chłop ma pasję, a baba się musi przyp**rdolić, no klasyka. XDD (poza tym, że bait, ofc)_
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: skoro moderator ocenił że bait, to na jaką cholerę go akceptuje? xD
Chętnie zobaczę kilka zdjęć i posłucham co i gdzie posadził, bo wygląda ciekawie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim:
źródło: image
Pobierzno homo(。◕‿‿◕。)
Typowa baba.
Powinien ubrać żonbijkę, i w przerwach między chlaniem tyskiego i okładaniem cię pięściami, mógłby pytać kiedy będzie ten kotlet.
Wtedy byś wiedziała co myśleć.
@blablalbla: skąd ty to wiesz?
@mirko_anonim: Red flag - poszukaj sobie normalnego faceta co chleje z kumplami, a nie takie nie-wiadomo-co ;)