Aktywne Wpisy

hirek_gawron +377
STop żABy CzaS

źródło: temp_file8328223930710238382
Pobierz
Rasteris +161
W zasadzie po co USA inwestują w AI? Trump i tak wie wszystko najlepiej.
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file8328223930710238382
PobierzWykop.pl
Mam problem ze swoim facetem. Może nie problem, ale ma dziwne hobby. Poznaliśmy się jakiś rok temu. Od niedawna mieszkamy razem. Widziałam u niego mnóstwo kwiatków i roslinek. Myślałam, że to zwykle kwiatki.
Tym czasem wczoraj mi oznajmia, że pora na wielkie sadzenie. Spakował sporo doniczek z tymi roślinkami. Jak się okazało to drzewa, które sadzil do doniczek. Teraz gdy podrosly to jedzie je sadzić do lasu np. Gość lvl 35 zbiera żołędzie, szyszki, kasztany, żeby móc je pod hodować i posadzić w lesie. Mówi, że nie może wyjść z podziwu dla roślin, że z tak małego ziarenka wyrasta ogromne drzewo. Mało tego on zaznacza i zapisuje gdzie, jakie i kiedy posadził. Nawet nadaje im imiona. Wczoraj gdy z nim jeździłam to stajemy pod drzewem, takie już spore. Świerk. I on mówi: patrz to dębisław, a naprawdę do świerk, dobre nie? Hehehe. Po czym wyjmuje aparat i robi mu zdjęcie zapisując datę i ile już rośnie. On robi to od lat. Czy tylko mi się wydaje to dziwne i creepy?
Dodam jeszcze, że sądzi papryki, cały ogród na działce, dosłownie wszystko. Tak samo w domu, bazylia i inne takie.
Nie wiem co mam o tym myśleć.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #ogrodnictwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: _Chłop ma pasję, a baba się musi przyp**rdolić, no klasyka. XDD (poza tym, że bait, ofc)_
· Zaakceptował: mkarweta
Unikatowe i wieloaspektowe hobby, wymaga poszerzania wiedzy, aktywności fizycznej, cierpliwości, samodyscypliny ewidentnie daje mu to masę frajdy i poczucie jakiegoś spełnienia. Czego tu nie lubić?
Ba, całkiem możliwe, że z nim jesteś właśnie dzięki jego cechom charakteru wypracowanym dzięki właśnie takiemu lub podobnym hobby...
Załóż mu konto na wykopie (
@mirko_anonim: 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: tak. Zakładam, że bait, bo nie można być tak głupim, żeby mieć problem z takim hobby.
Hobby ma super niech tak robi dalej. Ogromne pole do popisu. Z tego hobby można wyprowadzić superwycieczki krajoznawcze.
A tak serio to gość ma zajebiste hobby, a Ty zamiast to uszanować to d----------z się bez powodu.