Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +117
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
PobierzAkurat praca nie związana z IT, ale dodałem tagi, może więcej ludzi się wypowie, szczególnie ludzi zarabiających dużo.
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które

Czy terapia komuś tutaj pomogła w nawiązywaniu relacji damsko-męskich? Jestem osobą około 30-stki i w zasadzie to jedyny mankament większy który został mi w dorosłym życiu. W czasie szkolnym określiłbym się mianem przegrywa. Większość czasów spędzałem przed komputerem olewając kolegów z wioski, stając się coraz większym grubasem z kompleksami, który wini wszystkich wokół za swój stan rzeczy. Nie myłem się, nie dbałem o siebie no typowy przegryw po prostu. Po szkole rodzicie chodź biedni dali mi możliwość studiowania na uczelni prywatnej (bo matura ledwo co zdana) co całkowicie odmieniło moje życie bo na pierwszych praktykach dostałem staż w firmie programistycznej i kariera się rozpoczeła (to jest dziwne jak pieniądze nagle dają możliwości i otwierają świat oraz zmieniają sposób myślenia). Od tego czasu zmieniłem sporo w swoim życiu. Schudłem chodząc na siłownie i robiąc z tego nawyk, zacząłem o siebie dbać kupując bardziej pasujące do mnie ciuchy, perfumy itp. Dwa lata temu udało mi się kupić mieszkanie w TOP5, zacząłem inwestować nadwyżki no po prostu troche narcystycznie to zabrzmi ale od przegrywa do naprawdę ogarniętego człowieka. Jednak brakuje mi tego czego napisałem w pierwszym zdaniu - relacji. Moje umiejętności miękkie poszły bardzo w górę, potrafię się postawić czy też przeprowadzić rozmowę rekrutacyjną, jednak rozmawiać z kobietami nie potrafię i chyba się po prostu boje. Kilka razy próbowałem z Tinderem i miałem dużo lajków ale zawsze bałem się dać ten swipe w prawo czy tam lewo. Boję się po prostu pewnie odrzucenia gdyby coś nie wyszło. Z twarzy nie jestem chadem ani nie mam tych mitycznych centymetrów wzrostu ale średnio i tak w to wierzę bo raczej jestem średniakiem i wiele osób brzydszych jak i ładniejszych partnerki ma. Jakieś pomysły w stylu chodzenie na imprezę też są średnie, bo ani za bardzo imprezowy nie jestem ani do picia mnie nie ciągnie a i szukanie partnerki życiowej na takich mocnych dancingach wydaje mi sie słabym pomysłem. Niby uważam, że życie mam bardzo udane tak brakuje mi partnerki oraz może chodź kilku kolegów z którymi mógłbym czasami gdzieś wyjść. W sumie pisząc to naszły mnie trochę myśli, że jestem jak ci sławni bogacze (oczywście ja aż taki majętny nie jestem) niby mogą sobie na wszystko pozwolić ale ostatecznie są smutni bo nie mają chodź jednej bliskiej osoby
#depresja #zwiazki #tinder #psycholog #terapia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: imo tobie nie potrzeba terapii od julki tylko męskiego strzała na otrzeźwienie. w tej chwili tysiące facetów gnije właśnie w okopach niedaleko ciebie i dają radę, a ty boisz się kliknąć w ikonkę na głupiej aplikacji w telefonie? wake up typie
@Kitku_Karola: zdrowym ludziom ciężko, a co dopiero jak ktoś ma problemy sam ze sobą
Ludzie to nie 2015 obudźcie się. Typ po tinderze i tak nikogo nie znajdzie i wpadnie w depresje. Licze się tylko na żywo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: wiesz, ze aby obalić twój debilny take wystarczy znaleźć przymajmniej 1 faceta który znalazł partnerkę na tinderze? nawet nie będę ci tłumaczył że poznawanie się przez neta jest obecnie na top 1 metodą randkowania.
@czescmampytanie: Tak, odklejeńcu, wszyscy dają radę, nikt nie ucieka, nikt nie zostaje r-----------y, #takbylo XD
W ogóle, żeby przywoływać coś tak fatalnie wymuszonego i porównywać to do randkowania, to trzeba być ostrym powaleńcem XD