Aktywne Wpisy

Guminator +92
#trzecieoko #gif #gliwice #rolnik #patologiazewsi #prawo #polska
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
źródło: animation (29)
Pobierz
ProfesorP1ZDAN +10
#gielda imagine trzymac kasę w modivo albo dino, kiedy banan robi kolejne rekordy i mamy hossę tysiąclecia XD a już o akcjonariuszach JSW to w ogóle szkoda gadać
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron

Pozdrowienia dla tagu #ogrodnictwo
#polska #czujedobrzeczlowiek #wies
źródło: 1000009268
Pobierzźródło: 1000009269
Pobierzźródło: 1000009270
Pobierzfejk, nie ma ławeczki aby skonsumować browara na miejscu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000009271
Pobierz@Krupier: godziny zoptymalizowane pod klienta - gdzie to w mieście masz? :)))
źródło: 1000009279
Pobierz@CCH5OH:
źródło: 1000009280
Pobierz@Krupier: o i tak można pracować
źródło: 1000009285
Pobierz@nabbek: wszędzie. Sklepy otwarte głównie 6-22.
@JanDzbanPL: co? XD
My jesteśmy w Europie Ivan a nie w Rosiji
Komentarz usunięty przez moderatora