@Chrysopoeia: po prostu nie umiesz grać w tą grę … a wystarczy żebyś powiedział że nie wiesz ale się postarasz żeby tak było 🤷♂️a jak nie masz zamiaru to może lepiej że się zawinęła
@Chrysopoeia: Ty jesteś nienormalny. Tak, miałeś skłamać. Z kobietami się tak gada. I słuchaj - nie mówię tego po złości, czy żeby Ci dowalić. Więc oczywiście nie jesteś nienormalny, po prostu nie rozumiesz jak to jest. Bo z kobietą jest jak z samochodem - nie musisz wiedzieć dokładnie zasady jak tam mieszanka spala się w cylindrach, żeby ruszać tłok i powodować ruch. Ale musisz wiedzieć jak, że gaz dodaje gazu,
@Chrysopoeia: Tak, ty jestes nienormalny - do tego stopnia, ze wyglada na bait. Trzeba bylo odpowiedziec: "jezeli bedziemy pracowac nad zwiazkiem, to tak" albo "mam nadzieje, ze tak". Chyba, ze faktycznie nie planujesz z nia byc na stare lata, to plus dla Ciebie za uczciwosc. Uczciwi ludzie maja czesto gorzej w zyciu niz oszusci, ale maja godnosc.
bo kobieta delikatnie próbuje wybadać czy facet myśli o niej poważnie i przyszłościowo czy tylko marnuje swój cenny czas?
@PamietamOrzechon: Jeśli przez "delikatnie" rozumiesz "I'm 14 and it's so deep", to najwyraźniej rozmawiamy o pierwszych rozterkach nastolatków ( ͡°͜ʖ͡°) a nie, czekaj, rozmawiamy o wymyślonej sytuacji z baita ( ͡°ʖ̯͡°)
@Chrysopoeia: ja tam Cię kolego rozumiem - trochę czasu też potrzebowałem, żeby wytłumaczyć swojej, że mogę tak gadać tylko po to, żeby jej było miło, a nie dlatego, że tak myślę. Łudzenie się że związek będzie do końca życia to utopia i myślenie życzeniowe, a nie realne. Szczególnie, że liczby są pod tym kątem tylko gorsze. Pewnie na starość będę mógł z czystym sumieniem mówić komuś "do końca życia".
@Chrysopoeia: tak wlasie wyobrazam sobie wykopowych freethinkerow. Od razu po tym stylu gdzie WYDAJE ci się, że jesteś chłodno myślacym logikiem wiedziałem, że to jakiś programista autysta, co potwierdziłą wizytan na profilu xD
@czescmampytanie: jak skończysz 16 lat to robi się trudniej.
@kasiknocheinmal: no tak, nie wyciągają xD 15 lat doświadczenia w różnych związkach pokazuje mi, że c---a wiesz.
@PamietamOrzechon: Jeśli przez "delikatnie" rozumiesz "I'm 14 and it's so deep", to najwyraźniej rozmawiamy o pierwszych rozterkach nastolatków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a nie, czekaj, rozmawiamy o wymyślonej sytuacji z baita ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kasiknocheinmal: dobra, nie będę rozmawiał z dzieckiem o relacjach damsko-męskich xD
@kasiknocheinmal na dodatek z dzieckiem które wyżej sra niż dupę ma i myśli, że ma jakiś mandat do decydowania kto jest normalny, a kto nie jest xD