Aktywne Wpisy

Caracas +65
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Lukardio +49

![Mroczna prawda o chipach TPM [Win11]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7307b44f28779879eeb3511cdd13135ba904ff7d4cb1e893ee8b473306deb521,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
Jakim cudem ci się fryzura trzyma po takim maratonie? Ulozyles ją do zdjęcia czy jak? XD
1. Na instagramie masz filmik jak wyciskasz 200 więc powrót do 187,5 nie jest jakimś wyczynem ¯_(ツ)_/¯
2. Nie natural imao (jak rzeczywiście natural to potraktuj to jako komplement)
źródło: Bez tytułu
Pobierz@Hyperboreangains: Graty, jaki dystans i czas? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Obciążenie olimpijskie skalibrowane to nie to samo co obciążenie fitnessowe z siłki, do tego na siłce nie miał pauzy na dole i od razu odbił, a na zawodach musiał mieć pauzę i czekać na komendę. Imo ten mniejszy wynik na zawodach jest bardziej imponujący niż większy na siłce.
1. Jeżeli jest skalibrowane to jest wręcz łatwiej bo jest bardziej stabilne (i nieskalibrowane może być za równo lżejsze jak i cięższe).
2. To są talerze technogym które sprzedają na cały świat w masowej produkcji więc ich waga odstaje max 0,2 kg na talerz.
3. 200 kg bez pauzy > 187,5 z pauzą (i dodatkową adrenaliną wywołaną zawodami)
Co do tego który wynik jest bardziej imponujący to się zgadzam
Genetyka to suka i rozstrzał różnic między ludźmi jest bardzo duży, jakoś w IQ 200 naturalnie każdy wierzy, ale 200 na ławie to już muszą być sterydy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Hyperboreangains Z ciekawości pamiętasz początkowe wyniki na siłce i to jak
Jeżeli chodzi o progres to na ławie w miarę szybko doszedłem do 120 i od tego momentu szło drętwo, ciąg szedł raczej szybko i równo aż do 340