Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jeśli myślicie, że damski przegryw nie istnieje to jak wyjaśnicie moją sytuację? Tak od początku. Poznałam chłopaka na tagu #randkujzwykopem ja 24 lata, nigdy nie byłam w związku, on 28 lat też całe życie sam. Mam dużo kompleksów z powodu wyglądu. Jestem szczupła, ale przeciętna z wyglądu. Szare oczy, mysie cienkie włosy. On również miał kompleksy. Zawsze zapewniałam go, że kocham go i jest idealny. Zanim doszło do spotkania, pisaliśmy ze sobą codziennie. Potem zaczęliśmy spotykać się na żywo, aż wreszcie zamieszkaliśmy ze sobą. Na początku był dla mnie miły, po czasie zaczęło się piekło. Wyśmiewał mój wygląd. Porównywał do aktorek, celebrytek, twierdził, że są ode mnie ładniejsze. Oglądał się za innymi kobietami na ulicy. Po pewnym czasie odkryłam, że masowo pisze do wielu kobiet w internecie. Pięknych kobiet. Żadna mu nie odpisała. Zerwałam. Próbował się tłumaczyć, twierdził, że kocha tylko mnie, a one przecież nie odpisały, więc nie powinnam robić afery. Byłam załamana. Moją ocena zawsze była niska, ale po związku z nim, czuję się jeszcze gorzej. Zawsze mówił, że ludzie oceniali go po wyglądzie, przez genetykę miał złe życie, ale ja nigdy w żaden sposób nie wyśmiewałam jego kompleksów. Nigdy nie śliniłam się na widok innych mężczyzn. Był dla mnie wyjątkową osobą. Myślałam, że w próżnym świecie skupionym na perfekcyjnym wyglądzie, wreszcie znalazłam mężczyznę, dla którego liczy się serce. Mocno się zawiodłam. Nawet tutaj nie znalazłam mężczyzny, który pokochałby mnie za to jaka jestem. Oddałam całe swoje serce, dbałam o niego, gotowałam ulubione potrawy, wspierałam, ale nie jestem piękna. Mam dość próżnego świata skupionego tylko na wyglądzie. Co z tego, że kocham, jestem wierna, dbam, skoro jakaś piękność jest prawdziwie kochana. Nawet jeżeli jest złą osobą. Chciałabym kochać i być kochana z wzajemnością. Niestety bez ładnej buzi nie jest to możliwe.
#zalesie #zwiazki #damskiprzegryw #logikaniebieskichpaskow #smutnazaba

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dawaj konto na tindera, fotke. Jesli to nie bait, to problem jest w tym, ze TY myslisz, ze jestes brzydka. Zaloz profil, poczekaj dzien nawet i przyjdz tu z powrotem zdac relacje, ilu facetow jest Toba zainteresowanych. No, bede czekac. Inaczej BAIT.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zasłużony-mędrzec-23:

Jeśli myślicie, że damski przegryw nie istnieje to jak wyjaśnicie moją sytuację?

brak tobie pewności siebie
  • Odpowiedz
gotowałam ulubione potrawy

Eh różowa skarb.
Poznałaś typa niedojrzałego emocjonalnie, i żadnej miłości między wami nie było, po prostu siedzenie razem w "związku" bez przyszłości.
Ale teraz już masz doświadczenie, czyli jesteś w lepszej sytuacji niż połowa chłopów w tym kraju, możesz na tej podstawie dokonywać lepszych wyborów w przyszłości.
Teraz już może być tylko lepiej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no bo wiekszosc facetow ogląda się za innymi i chcieli by to czego nie mogą mieć mimo że mają obok siebie wszystko tak naprawdę , widzisz wolał się poniżać przed ładnymi zamiast doceniać kogoś kto był dla niego dobry , gra nie warta świeczki
Ty byś się starała coraz bardziej a on coraz bardziej by się podlizywal innym , niech gnije we własnym gównie które sobie pewnie zgotuje a ty
  • Odpowiedz
@voov100

@mirko_anonim: 2/10. a jak nie bait to poszukaj kogoś bez problemów psychicznych następnym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przecież to że facet jest dupkiem /spermiarzem każdej laski wychodzi z czasem , żaden się z tym nie obnosi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim musisz zrozumieć że faceci mają stępiona psychologię , jeśli kobieta jest dla nich miła stara się goni za nimi to oni nie uznają tego że jesteś cudowna kobieta na całe życie tylko uznają że z tobą jest coś nie tak że ich chcesz , że masz niska wartość skoro musisz o nich walczyć , dlatego goni za laskami które mają go w dupie i musi się o nie postarać ,
  • Odpowiedz
@MisterMinister

@mirko_anonim: standard, dostał trochę pewności siebie i już mu się w dupie poprzewracało. Pies go trącał a Tobie wszystkiego co najlepsze życzę :)

No tak jak dostawał kopy w dupę od każdej i nagle poznał o wiele lepsza niż zasługuje to mu się pojepalo
Laski myślą że jak zostaną matka Teresa to na końcu drogi czeka na nie nagroda a czeka je tylko kop w dupę dla "pemeli"
  • Odpowiedz
@ka-lol

@mirko_anonim: trafiłaś na jakiegoś upośledzonego typa ¯\(ツ)/¯

we wro nie ma lekko ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nie trafiła na zwykłego faceta , tylko że się z nim głupio obchodziła , zamiast dbać o niego i gotować obiadki powinna zadbać O SIEBIE, w tekście wyraźnie widać że olewał ja i gonił za tymi zadbanymi, miał w dupie jej obiadki ale nie miał w dupie że
  • Odpowiedz