Wpis z mikrobloga

To jest mocno smutne chociaż to ma być żart. Społeczeństwo daje ciche przyzwolenie na p-----c stosowaną przez kobiety. Gdyby sytuację odwrócić i to ojciec by się na wszystkich wydzierał, to by go okrzyknięto toksycznym przemocowcem, kobiety tak robią i jakoś każdy na to cicho pozwala, a to jest p-----c.
  • Odpowiedz
Społeczeństwo daje ciche przyzwolenie na p-----c stosowaną przez kobiety.

@_komentator_: sorry, ale to nie te mityczne "społeczeństwo", tylko - w tym przypadku - mężczyźni. mówię to jako ktoś, kto sam miał taką sytuację w domu i jedyne co od ojca słyszałem to to, że "on chce mieć w domu spokój". ten spokój oczywiście wyglądał tak, że ja miałem utkać p---ę, a matka to była święta krowa. i żeby nie było,
  • Odpowiedz
sorry, ale to nie te mityczne "społeczeństwo", tylko - w tym przypadku - mężczyźni.

@zdzichpolspzoo: nie, to jest całe społeczeństwo. Kobiety nie widzą nic w tym złego, że inna drze mordę na swojego starego i dzieci. Nie widzą w tym przemocy, a często nawet współczują tej drącej się (stosującej p-----c) kobiecie. Wywierają też presje (znowu p-----c) na swoich mężczyznach (mężach, synach, ojcach) by to akceptowali i nie sprzeciwiali się. Mężczyźni
  • Odpowiedz
@BigDaddyy: w każdej sytuacji jak najbardziej, chyba że są schorowani i potrzebują codziennej pomocy.
Dla rodziców zawsze będziesz dzieckiem. Mógłbyś wrócić z pracy mając lat 18-40, robić cały dzień wokół domu, płacić rachunki a i tak będziesz tylko dodatkiem w tym domu nie mającym na cokolwiek wpływu. Taki porządek świata i nic z tym nie zrobisz.
  • Odpowiedz