Wpis z mikrobloga

Bo w Ameryce 50% tatusiów siedzi w pierdlu więc isę nie mogą wyżywać na rodzinie.

@SarahC: a na to masz jakieś źródło tych rewelacji? Zabolało widzę, no ale taka jest prawda. To kobiety pożucają noworodki, nie ojcowie. Fakty są jakie są, matki 2 i pół razy częściej maltretują dzieci niż ojcowie. Wiem, że to niektorym, jak tobie, burzy światopogląd.
  • Odpowiedz
@_komentator_: Przecież pisałeś o USA. Tam mają problem z przepełnionymi więzieniami.

Zabolało widzę, no ale taka jest prawda.

Co mnie miało zaboleć jak nie mam bombelka a prywatnie jestem graczem XD Wrzuciłeś statystyki z USA, że matki znęcają się nad dziećmi bez porównania tego ze statystyką ojców siedzącymi za kratkami a pretensje masz do mnie i jeszcze atakujesz ad personam. Tak się nie wygrywa argumentów.
  • Odpowiedz
@BigDaddyy: Relacje nie mają tu żadnego znaczenia. Każdy psycholog ci powie że jak najszybsze odcięcie pępowiny to same plusy i niezbędny element do zachowania prawidłowej higieny psychicznej.
  • Odpowiedz
@_komentator_: póki co ten instytut wygląda jak IDzD, ale poza tym dałem przykład z tego typu myśleniem. Skydiving czy inne sporty ekstremalne nie jest bezpieczniejszy od jazdy samochodem tylko znacznie więcej osób jeździ samochodem i dlatego jest więcej ofiar.

Biorąc pod uwagę, że dane do badania były zbierane ze 20 i więcej lat temu (myślę, że obecnie ojcowie bardziej się angażują w opiekę), matki znacznie bardziej ingerują w opiekę i
  • Odpowiedz