Wpis z mikrobloga

A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.

To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.

Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.

#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja palę. Gdy wejdę na IKP i sprawdzę ile zapłaciłem składek a ile pieniędzy wykorzystałem w ramach NFZ to po stronie składek jest bardzo ładna kwota a po drugiej stronie okrągłe 0.

Ja to bym dodatkowo unieważnił ubezpieczenie zdrowotne wszystkim tym którzy nie robią min 10k krokoe dziennie lub objadają się niezdrowym jedzeniem. Nie ma się co szczypać

@niezawysoki: rak płuc i przełyku/krtani to wyrok, po tym pierwszym żyje się
  • Odpowiedz
@K-S- 18 zł??? Ty krejzolu xD od zawsze tyle kosztuje. A ten wniosek że palacze p------------ą 540 zł co miesiąc to dobry wniosek ale jak masz 15 lat xD jeśli tak to zwracam honor
  • Odpowiedz
Mam 28 lat i nawet jak pamiętam jak wyglądała podstawówka gdy do niej chodziłem to sobie tego nie wyobrażam. Ogólnie palenie w środku pomieszczenia nawet jeśli to dom palacza to dla mnie nienormalna rzecz
  • Odpowiedz
@K-S-: ile kurła? Jak jeszcze paliłem, bo rzuciłem dawno temu, to fajki kosztowały 12.99 pln i to było dla mnie już drogo...
  • Odpowiedz
warto zaznaczyć, ze jakby te 540 zł miesięcznie inwestowali w nobrainerowy indeks sp500 przez 10 lat to mieliby minimum 100k oszczędności xD

@Jamniki2: rozumiem, że jak kolega nie pali to ma te 100k?
  • Odpowiedz
@Smyk123456

@K-S-: niech se wciągają co chcą, byle nie wśród ludzi oraz niech sami płacą za leczenie w pełnej kwocie, a nie, że zdrowotne w NFZ i wszyscy składamy się na takich typów

Rozumiem że takim osobom należy obniżyć składkę zdrowotną?
  • Odpowiedz
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.

@K-S-: a co się dzieje z tą kasą jak ktoś nie pali? Bo sprawdzałem na koncie i nie zostaje mi te 540zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz