Wpis z mikrobloga

A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.

To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.

Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.

#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K-S-: Ponad 6000 zł rocznie. Ja p------e. Ale na normalne ogrzewanie mnie nie stać, żeby dzieci były najedzone i porządnie ubrane mnie nie stać, na wakacje mnie nie stać…
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 802
@robertx: Bierz pod uwagę że są tacy co palą więcej i jeszcze do tego potrafią codziennie kupić małpkę i zestaw browarów.
  • Odpowiedz
@K-S-: niech se wciągają co chcą, byle nie wśród ludzi oraz niech sami płacą za leczenie w pełnej kwocie, a nie, że zdrowotne w NFZ i wszyscy składamy się na takich typów
  • Odpowiedz
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.

@K-S-: niektóre 20+, a od nowego roku jeszcze więcej. Pewnie więcej mi wychodzi, ale uznaję to za podatek od złych decyzji i tyle. A że uzależniłem się to już mój problem.
  • Odpowiedz
@K-S-: niech se wciągają co chcą, byle nie wśród ludzi oraz niech sami płacą za leczenie w pełnej kwocie, a nie, że zdrowotne w NFZ i wszyscy składamy się na takich typów

@Smyk123456: ja palę. Gdy wejdę na IKP i sprawdzę ile zapłaciłem składek a ile pieniędzy wykorzystałem w ramach NFZ to po stronie składek jest bardzo ładna kwota a po drugiej stronie okrągłe 0.

Ja to bym
  • Odpowiedz
  • 32
@K-S- a jeszcze bierz pod uwage, ze tacy ludzie potrafią dozyc 80-90 a na onkologii leza dzieci albo komus wyszukaja raka co nigdy nie palil.

Moj kolega od dzieciaka swir sportowy, zdrowa dieta itp.

Rak krwi, w dwa lata go zmietlo w wieku 32 lat
  • Odpowiedz
@K-S-: warto zaznaczyć, ze jakby te 540 zł miesięcznie inwestowali w nobrainerowy indeks sp500 przez 10 lat to mieliby minimum 100k oszczędności xD od zawsze mam bekę z biedaków, czemu biedny? bo głupi, a głupi bo biedny.
  • Odpowiedz