Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi opowiadać o tym jak to faceci jej koleżanek z pracy noszą męskie buty podwyższające o 7,8, 10 a nawet 12 cm i fajnie byłoby, gdybym i ja takie kupił. Na moje pytanie dlaczego, odpowiada “bo chciałabym się poczuć atrakcyjna przy wysokim mężczyźnie”. Odbijam piłeczkę, że sama jest niska, a poza tym ja nie oczekuje, żeby nosiła 12 cm szpile. Ale ona mówi, że nie nosi wysokich, bo dziwnie by się czuła przy mnie będąc tego samego wzrostu, a poza tym to od faceta się oczekuje, żeby był wysoki a nie od kobiety. Coraz częściej wraca do tematu, a mnie to coraz bardziej irytuje. Nie mam ochoty nosić takich butów, mierzyłem raz +10 cm i po paru minutach jest już mi nie wygodnie. Napiszcie proszę szczerze różowe i niebiescy, co o tym myślicie…

#vejt #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: brak pewności siebie i kompleksy. Kobitki potrafią coś podpatrzeć i próbować wciskać na siłę nie przewidując czy komuś jest w tym ciepło, zimno albo wygodnie. Jej koleżanki też mają kompleksy i nią manipulują.
Idź z pewnością siebie na taką imprezę, a potem wyśmiej ich za te buty. Dobra gadka i chłopy pozdejmują w mgnieniu oka.
Nie znam nikogo kto by takie nosił bo zaraz by był wyśmiany, że pedał.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
miły-społecznik-55: masz kilka wyjść:

- założyć takie buty, to ona założy szpilki
- nie zakładać
- odbić piłeczkę i wspomnieć o cyckach czy ustach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z perspektywy niskiej różowej: nie wyobrażam sobie naginać faceta na coś takiego. Taki sposób doprowadzi do niepotrzebnych kompleksów, tym bardziej, że sama jest nie wysoka więc Twój wzrost jest do jej wzrostu odpowiedni i nie widzę potrzeby by to zmieniać ¯\(ツ)/¯ Albo Cię akceptuje takim jaki jesteś, albo zmienia na siłę tylko po to, by dorównać pustym koleżankom, jakieś kompleksy chyba. Po drugie założysz raz coś takiego, to już
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli mam szczerą być to uważam że zmuszanie drugiej osoby do noszenia czegoś co się nie podoba czy jest niewygodne to podchodzi pod p-----c psychiczna. Gdybys miał te buty założyć do łóżka jak jesteście we dwoje to powiedzmy że to by nie trwało paru godzin tylko krócej więc jeszcze można by było się poświęcić, ale w przeciwnym razie ona chyba się Cię wstydzi… nic to dobrego nie wróży
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: p----------a. zapytaj, czy chce być z tobą, czy jakimś wysokim typem, a ciebie trzyma tylko tymczasowo i podziękuj za współpracę.
ewentualnie powiedz, żeby na spotkania z twoimi znajomymi wpychała sobie stanik grejfrutami, bo chcesz się pokazać z cycatą lalką, tak jak ona z wysokim typem.
  • Odpowiedz
a poza tym to od faceta się oczekuje, żeby był wysoki a nie od kobiety.

@mirko_anonim: robią tak tylko toksyczne kobiety
równie dobrze, możesz oczekiwać od niej, aby miała wielkie c---i ¯\(ツ)/¯

lepiej zacznij się rozglądać za nową różową, co ciężko sobie wyobrazić, aby komuś przeszła taka fanaberia - ewentualnie niech idzie na jakąś terapie, skoro ma takie kompleksy że wstydzi się swojego chłopa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim obstawiam że to bejt, ale jeśli nie to ona kuźwa problemów w życiu nie ma żeby takimi gównami się zajmować. Ja rozumiem jak chłopak jak mocno niższy od kobiety. Ale k---a jest wyższy i jeszcze mało? XD żenada, znajdź sobie normalną babe a nie karlice co ma chyba kompleksy i próbuje je sobie rekompensować wzrostem partnera
  • Odpowiedz