Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi opowiadać o tym jak to faceci jej koleżanek z pracy noszą męskie buty podwyższające o 7,8, 10 a nawet 12 cm i fajnie byłoby, gdybym i ja takie kupił. Na moje pytanie dlaczego, odpowiada “bo chciałabym się poczuć atrakcyjna przy wysokim mężczyźnie”. Odbijam piłeczkę, że sama jest niska, a poza tym ja nie oczekuje, żeby nosiła 12 cm szpile. Ale ona mówi, że nie nosi wysokich, bo dziwnie by się czuła przy mnie będąc tego samego wzrostu, a poza tym to od faceta się oczekuje, żeby był wysoki a nie od kobiety. Coraz częściej wraca do tematu, a mnie to coraz bardziej irytuje. Nie mam ochoty nosić takich butów, mierzyłem raz +10 cm i po paru minutach jest już mi nie wygodnie. Napiszcie proszę szczerze różowe i niebiescy, co o tym myślicie…

#vejt #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie przejmuj się ziomuś. Sam mam 181cm, ale zawsze te gnidy troluję. Na swój wzrost nie masz wpływu - ona na swoją wagę ma jak najbardziej. 171 to jeszcze nie taki dramat. Powiedz, że w takim razie poszukasz sobie jakiejś Azjatki, która doceni ten wzrost.

Ja pierdzielę - nie wyobrażam sobie żonie mówić jak ma sie ubrać na spotkanie ze znajomymi.
  • Odpowiedz
@Basiura89 i gdzie pójdzie z 171? Z tym wzrostem jak coś masz na 33 lvl to lepiej się trzymać. Wiesz, że w pl na jedną wolną dziewczynę przypada 2,5 wolnego chłopa?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jprdl, nigdy bym takich butów nie założył. co prawda mam >180 cm wzrostu, ale zawsze bardziej mi się podobały wysokie dziewczyny. moja ma 170. jak założy szpilki, to prawie jest mojego wzrostu. akurat mi się to podoba bardzo. nie wyobrażam sobie, że miałaby mi kazać nosić buty na obcasie jak jakiś manlet wstydzący się swojego wyglądu. xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jesteś niski, ale ona jest kurduplem. Moja Żona jest mojego wzrostu (tak naprawdę jest trochę wyższa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i jakoś dajemy radę. Widać, że ma problem z Twoim wzrostem choć nie powinna.
  • Odpowiedz
@volodia: po związkach trwających ponad dekadę, będąc sam już trzy lata, nie mam zamiaru bawić się w ten cyrk. Obecna sytuacja to jest upadlanie się facetów dla mięsnej kieszonki, w baby robią z nimi co chcą.
  • Odpowiedz