Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2285
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
źródło: temp_file1108037002267378486
Pobierz

Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca i przez te wiadomości co wysyłał będzie miał dodatkową rozmowę. Ogólnie też dopytywał czy dokuczanie sugerujące mi że mam mniej pracy w porównaniu do innych było na forum publicznym. Mówił też w skrócie, że od razu powinienem zwracać mu uwagę że nie życzę sobie takich komentarzy a najlepiej przyjść z tym prosto do niego. Za dużo też nie mogę pisać po moje posty mogły dojść do moich przełożonych. Będę starał się odpowiadać ale nic nie obiecuję #pracbaza
Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/79067219/maly-update-a-propos-tego-wpisu-https-wykop-pl-wpi
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od
@Dezynwoltura: ja nie o taką nic nie robiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file3039616633276962494
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Rozglądaj się na spokojnie za nową robotą a w tej nie daj się w nic wrobić
@wolny_kot: 6 miesięcy ciągle albo to nie mobbing. Tak w kwestii interpretacji prawnej.