Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Agui94: no to jak tylko choćby dużym palcem u nogi przekroczy te granicę dobrego smaku to leć od razu do góry, a numer odblokuj - może sam się jeszcze zdąży pogrążyć na piśmie. Nie przymykaj na nic oka, bądź czujny jak żuraw
  • Odpowiedz
, że od razu powinienem zwracać mu uwagę że nie życzę sobie takich komentarzy a najlepiej przyjść z tym prosto do niego

@Agui94: powiedz wprost że oczekujesz zwolnienia kierownika, ewentualnie będziesz szedł do sądu pracy, byłeś wstępnie po rozmowie z psychologiem, nie czujesz się przecież za dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jakby ci było wszystko jedno tak bym zrobił, a najlepiej bym dodał że chętnie zajmiesz
  • Odpowiedz
@Agui94: to teraz ten kierownik będzie tylko szukał sposobu jak to się zemścić, odegrać. Sugeruję szukać innej roboty i złożyć wypowiedzenie zanim zdąży. Przerabiałem to, szkoda nerwów.
  • Odpowiedz
@Agui94: czyli ch.ja mu zrobią. Jak już będzie dobra okazja to podaj co to za kochłoz i gdzie jest.
Albo daj linka do goworka, ale tak jak wspomniałem jak już uznasz że chcesz podać.
  • Odpowiedz
@Agui94 stary w kręgach debili to się zalicza jako p------------e i niektóre świry potrafią naprawdę cuda na kiju wyczyniać. Ja bym s--------l dopóki nic się nie o------o bo teraz każdy tam będzie przeciwko tobie
  • Odpowiedz
@Agui94: wychodzi na to że główny szef spoko, a kiero zmiany pamięta chyba poprzedni ustrój i MO ;)
Nie wiem jak się wobec tego mają przepisy prawa pracy, ale wygląda póki co na to że jesteś górą.
Pytanie czy kiero zmiany dalej będzie robił ferment tylko tak żeby ujeb..ć czy się ogarnie
  • Odpowiedz